Szerintetek az gond, vagy nagyon antiszociális tényező, hogy 18 éves vagyok, és még nem volt b. nőm?
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 21:24
1/11 gggTt válasza:
Nem gond de mérhetetlen szar érzés, tudom mert ugyan ebben a retkes cipőben járok mibe te 18f
2/11 anonim válasza:
akkor csatlakozok a körhöz :S
18/F
3/11 anonim válasza:
Nincs ebben semmi extra. Mondhatni teljesen normális. Csak a hülyék szerint nem.
4/11 anonim válasza:
Gondnak nem gond, nekem 18.5 évesen lett meg az elsö barátnöm. Az tartott másfél évig, azota semmi. De van egy ismerösöm aki velem egy idös és neki sem volt még barátnöje. Ez van, az élet nem egy habostorta :)
22/F
5/11 A kérdező kommentje:
Húh..
Én meg alig mertem megkérdezni.Egy csomó ismerősöm van aki már 14 évesen volt b.nője.Nem járok bulizni,és nem vagyok olyan "népszerű".:(
2011. márc. 26. 22:45
6/11 anonim válasza:
jaj de baromi nagy probléma ember... 21 éves elmultam amikor összejöttem első barátnőmmel, most akkor én ultragáz vagyok? nemhinném...
7/11 anonim válasza:
üdv a klubban testvér ugyanez a cipő jó lenne már 1 b.nő
9/11 anonim válasza:
az antiszociális tényező nem egy izgató szó.
10/11 anonim válasza:
Én 33 vok, és még nem volt barátnőm. Akkor nyertem? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!