Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Antiszociális lányok! (ha van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Antiszociális lányok! (ha van ilyen) Hogy álltok ezzel?

Figyelt kérdés

Mivel a mai lányok nagy része egy buta rib***, aki meg épp nem, az nem tudna elviselni, ezért arra gondoltam hogy valami párkapcsolatszerű érdekkapcsolatot kellene kialakítanom.

Ti gondolkodtatok már ilyesmin, vagy tengődtök néha 1-1 pasival, vagy nektek jól megy a szerepjátszás?

2011. nov. 10. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem nincs igényem arra, amire lenne lehetőségem.
2011. nov. 10. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok egy tipikus szociális alkat, ha ettől megfelelek a kritériumnak, a válaszom:

Gondolkodtam már azon, hogy a lányok közt túl sok a buta ribanc (de a pasik közt is).

Friends with benefits és hasonló megoldások nekem nagyon bejövősek tudnak lenni, de tengődni nem szoktam.

Annyira nem megy jól a szerepjátszás, csak elég kevés karakterrel boldogulok, azok is nagyrészt nehezen használható de markáns jellemű WoD karik.

2011. nov. 10. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:

En nem tengodom egy pasival se. Megvarom amig talalkozom egy olyannal aki tenyleg bejon minden teren.

Ez a FWB nekem nem jon be egyaltalan. Vagy SZERELEM vagy semmi.

2011. nov. 10. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy vagy szerelem vagy semmi. Ha már szexelős kapcsolatot ki tudok alakítani valakivel, akkor normálisat is. Ha a pasi nem partner benne, akkor nekem nem kell. Barátnak jöhet, de rendszeresen nem feküdnék le vele.
2011. nov. 10. 17:54
 5/10 A kérdező kommentje:

# 2/4

Valami ilyesmire gondoltam, csak szerintem a szex nem menne.

# 3/4

A szerelem hülyeség, ha valaki idővel felnő, nem hisz már ilyenekben.

# 4/4

Nem mondtam, hogy szexkapcsolat kell.

2011. nov. 10. 18:20
 6/10 A kérdező kommentje:

# 1/5

neked mire lenne igényed?

2011. nov. 10. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha írsz privit, megpróbálhatlak elviselni!
2011. nov. 10. 18:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Jó, akkor nevezd a szerelmet inkább szeretetnek, ami valódi. Csak dugni nem tudnék egy akárkivel.
2011. nov. 10. 18:43
 9/10 anonim ***** válasza:

3. vagyok. A szerelem hulyeseg? En felnottem mar, es most meg jobban hiszek benne, hogy csak a szerelem szamit, nem az ilyen felszines testnedvcsere, ami kb annyira szamit, mintha viszketne valamid, aztan megvakarod.

Koszonom szepen, akkor inkabb vagyok egyedul.

2011. nov. 10. 21:14
 10/10 A kérdező kommentje:

# 8/9

na és mi a szeretet?

nem tudom most ez hogy jött ide, szerintem erre bárkinek van lehetősége és a legtöbben ezt mondanák hogy nem akárkivel

szóval szeretetre lenne igényed?

# 9/9

és mi a szerelem? hogy nem a lábad közt hanem a szájatokkal cseréltek testnedvet? hogy pár hónapig tart az újdonság varázsa, aztán csodálkozunk hogy unalmas lesz és valaki félrelép?

látom nektek is csak a szexen jár az agyatok, mert sehol nem mondtam hogy szexkapcsolatot akarok

2011. nov. 11. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!