Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antiszociális lányok! (ha van ilyen) Hogy álltok ezzel?
Mivel a mai lányok nagy része egy buta rib***, aki meg épp nem, az nem tudna elviselni, ezért arra gondoltam hogy valami párkapcsolatszerű érdekkapcsolatot kellene kialakítanom.
Ti gondolkodtatok már ilyesmin, vagy tengődtök néha 1-1 pasival, vagy nektek jól megy a szerepjátszás?
Nem vagyok egy tipikus szociális alkat, ha ettől megfelelek a kritériumnak, a válaszom:
Gondolkodtam már azon, hogy a lányok közt túl sok a buta ribanc (de a pasik közt is).
Friends with benefits és hasonló megoldások nekem nagyon bejövősek tudnak lenni, de tengődni nem szoktam.
Annyira nem megy jól a szerepjátszás, csak elég kevés karakterrel boldogulok, azok is nagyrészt nehezen használható de markáns jellemű WoD karik.
En nem tengodom egy pasival se. Megvarom amig talalkozom egy olyannal aki tenyleg bejon minden teren.
Ez a FWB nekem nem jon be egyaltalan. Vagy SZERELEM vagy semmi.
# 2/4
Valami ilyesmire gondoltam, csak szerintem a szex nem menne.
# 3/4
A szerelem hülyeség, ha valaki idővel felnő, nem hisz már ilyenekben.
# 4/4
Nem mondtam, hogy szexkapcsolat kell.
# 1/5
neked mire lenne igényed?
3. vagyok. A szerelem hulyeseg? En felnottem mar, es most meg jobban hiszek benne, hogy csak a szerelem szamit, nem az ilyen felszines testnedvcsere, ami kb annyira szamit, mintha viszketne valamid, aztan megvakarod.
Koszonom szepen, akkor inkabb vagyok egyedul.
# 8/9
na és mi a szeretet?
nem tudom most ez hogy jött ide, szerintem erre bárkinek van lehetősége és a legtöbben ezt mondanák hogy nem akárkivel
szóval szeretetre lenne igényed?
# 9/9
és mi a szerelem? hogy nem a lábad közt hanem a szájatokkal cseréltek testnedvet? hogy pár hónapig tart az újdonság varázsa, aztán csodálkozunk hogy unalmas lesz és valaki félrelép?
látom nektek is csak a szexen jár az agyatok, mert sehol nem mondtam hogy szexkapcsolatot akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!