Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy az antiszociális pasikhoz vonzódom?
hát ezt nem hiszem. én eléggé antiszoci vagyok, de épp ezért a lányok nem nagyon érdeklődtek irántam. mindig különvonultam suliban, középsuliban, egyetemen évfolyamtársaktól meg úgy általában...
ha gondolod írj, ha mást nem beszélgethetünk kicsit erről.
Te se tudod mit jelent az antiszociális jelző. 1 éve aggatják teszetosza vagy introvertált emberekre, pedig ez egy súlyos betegség. Egy antiszociális/szociopata/pszichopata ember nem érez szégyent, empátia teljes hiánya jellemzi, nem érti miért rossz szomszédjának, Sanyinak az, hogy most épp kibelezi 3 éves lányát, mert ugrálókötelezni támadt kedve.
BAAAAAAAAAAAAAAAA
emberek, ti ilyenkor az aszociálisra gondoltak.
Most mindenki alaposan vésse az agyába:
"a" NEM egyenlő "anti"
4. voltam. igen lehet h az introvertált az amire gondolsz kérdező. de az antiszoc szót is a köznyelvben erre is használják.
az általában a gond h a férfi kezdeményez, de ha introvertált akkor eleve nem kezdeményező a személyisége és ezért lány nehezen tud közeledni felé ha egyáltalán akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!