Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy az antiszociális pasikhoz vonzódom?
Figyelt kérdés
Mármint mások is vannak ígz ezzel?#Antiszociálirs
2012. jún. 25. 23:17
11/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, hova valósi vagy?:)
12/14 A kérdező kommentje:
Elnézést a rossz szóhasználatért csak az antiszoc annyira a köztudatba került, h átvettem. Legközelebb utána nézek mielőtt jártatom a szám. ><
2012. jún. 26. 00:41
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 26. 00:44
14/14 anonim válasza:
szerintem normális. hülyeség általánositanom megint, de szerintem az introvertált emberek ridegségük ellenére talán odaadóbban és értelmesebb emberek, mint a kifeléforduló szociális emberek. én is azokhoz vonzódom. mármint aki tényleg rendelkezik antiszociális létére némi különleges értékkel:) én személyszerint ezt értékelem nagyon, és nem érdekel az, ha valaki szociális, sokszor csak beképzelt hülyéknek érzékelem az extrovertáltakatx-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!