Ez normális? Vagy csak beteges, antiszociális? (bár nem hinném h normális)
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nemszeretem az embereket,mert olyan szánalmasak a tudatlanságukkal és elegemvan az ienekböl akik annyira felsöbbrendünek tartják magukat mintha császárok lennének.. közbe pusztítják a környezetüket, lenézik,megölik embertársaiket,az állatokat,a növényeket és annyira hülyék hogy nemtudnak változtatni pl.:már régóta van víz meghajtásu motor de még azért mindig a legkártékonyabb üzemanyagot használják...mintha az emberiség egy gyereklenne aki a tűzzel játszik. Na enyi lenne (mielött félreértés esne,nemtartom magam felsőbbrendü "ember"nek2009. dec. 30. 17:38
1/30 anonim válasza:
Nekem valószínűbb magyarázat, hogy a dolgokat mégsem olyan egyszerű megoldani, mint képzeljük.
2/30 anonim válasza:
dehogynem. Csak úgy süt. utolsó mondat.
3/30 A kérdező kommentje:
Sokan ma is azthiszik hogy az aura az egy optikai csalódás=),amikor van tudományos magyarázata.... majdnem ugyanez a helyzet a RV vel...csakmég nemtaláltakrá bizonyítékot hogy az agy rezeghet e másképp de párhuzamosan(párhuzamos dimenziókra is van bizonyíték)..bár nemhiszem h találnak ha egyszer"magasabban" rezeg akkor nem "itt" kell keresni...
2009. dec. 30. 17:47
4/30 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, én is így vagyok vele, csak még írni is tudok.
5/30 anonim válasza:
kicsit talán inkább antifinanciális...
6/30 anonim válasza:
Na és te mit csinálsz? Hmm? Autóval vagy tömegközlekedéssel jársz->légkör szennyezés, nézed a tv-t, használod a számítógépet (internetezésre) -> elektromosságot használsz. Gondolom van a lakásban fűtés, eszel és az utána maradt hulladékot kidobod. Fürdesz -> szennyezed a vizet, stb. Szóval előbb gondolkozz el magadon, hogy te miket csinálsz és mennyiben használod ki a Földet, azután jártasd a szád, hogy más emberek mennyire primitívek. Most ezzel a kérdéssel biztos nagy okosságot akartál mondani, vagy azt bizonyítani, hogy mennyire okosnak és felsőbbrendűnek képzeled magad. Pedig közel sem vagy az. Amúgy meg nem gondolod, hogy más embernek ez nem jut eszébe, hogy változtatni kéne? Amíg viszont a pénzes emberek kezében van a világ és nekik ez az érdekük, hogy szennyezzük a bolygónkat, hát addig nem fog megváltozni ez a helyzet. Tudatlanságra visszatérve te is eléggé az vagy. Még írni sem tudsz rendesen.
7/30 A kérdező kommentje:
"még írni is tudok" köszönjük az értelmes hozzászólást.
2009. dec. 30. 18:16
8/30 A kérdező kommentje:
tudod irni tudok rendese,csak nemülök annyit a gépnél hogy 1-2 másodperc alatt leirjam hogy töredezettségmentesítőtleníttethetetlenségtelenítőtlenkedhet
nétek ,mellesleg jó példa vagy a szánalmas emberre...és sztem tevagy a tudatlan ha máris légbölkapott dolgokkal vádolsz..az lehet hogy az atomerőmüvek veszélyesek de az elektromosság nem...nemazért pusztulnak az élőlények mert elektromosságot használnak.Eléggé félreérthetted azta dolgot amit irtam.Gyurj az agyadra..egykis logika nemárt.
2009. dec. 30. 18:26
9/30 A kérdező kommentje:
a hulladékot kidobom...azmár nemazéndolgom hogy hovakerül(márha a szelektív hulladékgyüjtés eggyire veszélyezteti a környezetet,találj fel valamit amire atomokra lehet bontani az anyagot..hajrá.Fürdök...mér? baj? gondolom teis,ha nemfürdene az ember az jobb lenne?tetszik a dolog mi? akkor ne fürödj,kiváncsivagyok hogy mitérsz el vele az életben..nemtalálsz munkát mellesleg senkisemnemfog ha nemfürödnek.Akkor hogyan lessz tisztább a környezet?
2009. dec. 30. 18:33
10/30 anonim válasza:
Attól, hogy te nem látsz valamit, még létezhet és okozhat gondot. Ilyen alapon eldobom a szemetemet az út szélén, továbbmegyek és mosom kezeimet, de ettől még környezetvédő leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!