Ez normális? Vagy csak beteges, antiszociális? (bár nem hinném h normális)
"pont olyan emberekkel van tele a világ mint veled,akik szeretnek másokkal értelmetlen vitákba keveredni"
Bár nem nekem írtad, csak közlöm veled, hogy meghasonlottál önmagaddal. Feltételezve hogy kisebb-nagyobb értelmezési problémákat okozhat nálad ez a mondat, kifejtem bővebben:
Olyan ember vagy aki azt hiszi hogy ő mindent tökéletesen csinál, és mindent tud, és ezért van pofád leírni hogy mindenki más rajtad kívül ostoba és tudatlan. Vagyis te felsőbbrendűnek képzeled magad mindenkinél. Mindezt úgy teszed, hogy hangsúlyozod hogy az ilyen embereket te utálod. Akkor magadat is utálod? Gratulálok, te szerencsétlen.
Gondolom valami kis tizenéves taknyos vagy aki azt képzeli hogy körülötte forog a világ és ő mindent mindenkinél jobban tud, ezért kedvére gyalázhatja az embereket, aztán pattog itt, és még neki áll feljebb.
Eszed sincs hozzá hogy milyen nehéz egy családot eltartani ebben a világban. Honnan tudom? Onnan hogy így írsz:
"már régóta van víz meghajtásu motor de még azért mindig a legkártékonyabb üzemanyagot használják"
(ők használják, te nem - nyilván mert nem kényszerített rá az élet)
Szerinted kinek van arra pénze? Tudod, ha nem ülök kocsiba, akkor megbaszhatom magam ott ahol vagyok, mert elvesztem a munkám. Munkaeszköz. Hipp-hopp kicserélni a kocsikat környezetbarát típusokra nem kivitelezhető. Így erre vagyok ráKÉNYSZERÜLVE. Érted? Nem az én feladatom változtatni rajt, hanem egy jóval felettem levő hatalmi szervnek. Arról nem tehetünk, mi, átlag emberek, hogy ilyenekre vagyunk rákényszerítve. Holott tudom hogy ez így nem jó, de nem tudok mást tenni, ha azt akarom hogy kerüljön valami kaja a kib.aszott asztalra.
Jesszusom. Ez a tipikus 16 éves vagyok és mindenkinél okosabb. Meg hogy már felnőttem és ne kezelj úgy mint egy gyereket.......
Én is utálom, ki nem állhatom az embereket, kiráz tőlük a hideg, van amikor elküldök bárkit a k.annyába, mert fellök, hozzámér, megszólal. Mégsem írok ki ilyen elmebeteg kérdést, amire a válasz egyértelmű: Normális, mivel túl nagy az egód és nincs helye másik embernek a földön csak neked....
Vagy: Normális, mert töprengős, mélázó típus vagy így ne szereted a pörgést, és az emberek bele zavarnak a nyugodt kis világodba.
Boccs ha megbántottalak, vagy ha nem igaz rád 1ik sem. Ez az én szemszögem, te pedig segítséget kértél, én ezt tudtam nyújtani. Ha kell akkor számításba veszed és megfogadod, ha meg nem vissza sem írsz, mivel én tettem neked szívességet, hogy akár 1 betűt is nyomtam ide. ÉS mivel tök szívből próbáltam segíteni nem kell a köszönet.
Így is fellehet fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!