Ez normális? Vagy csak beteges, antiszociális? (bár nem hinném h normális)
Nem úgy tűnt mintha tudnál helyesen írni.. Inkább ezen kattogjon a pici agyad. Amúgy meg nem azt mondtam, hogy ne fürödj stb. Hanem épp ez az, hogy te is használod ezeket, mert így kényelmes, ez a megszokott, ami most megy. Így van ezzel a többi ember is, megszokottság kérdése az egész. Szép és jó a gondolat amit próbáltál kifejteni, de ez nem ilyen egyszerű. Egyrészt az átlag polgárnak néhány dolog megfizethetetlen.
Amúgy meg te sem ismersz se engem sem más embert akiket itt lehordtál, hogy primitívek, csak ugyanúgy ahogy te, ők sem képesek csak úgy a semmiből várat építeni. Ez még nem azt jelenti, hogy rajtad kívül az összes ember hülye és csak te vetted észre ezeket a dolgokat.... Ja és nyugodtan megsértődhetsz, de ha kicsit is megérted annak a lényegét amit írtam akkor elgondolkozol rajta. Az első hozzászólásommal sem akartalak bántani, csak semmi sem olyan könnyű és egyszerű mint ahogy az emberek elgondolják.
1- k*rvára nagyképű vagy öcsém
2- ne gondolkozz hülyeségeken, akkor nem fog zavarni
3- ne használj ennyi elcsépelt közhelyet, és ne add elő úgy, mintha feltaláltad volna a spanyol viaszt, mert nagyon szánalmas
4- tényleg tanulj meg rendesen írni, ha már ekkora arcod van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!