Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális? Vagy csak beteges...

Ez normális? Vagy csak beteges, antiszociális? (bár nem hinném h normális)

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nemszeretem az embereket,mert olyan szánalmasak a tudatlanságukkal és elegemvan az ienekböl akik annyira felsöbbrendünek tartják magukat mintha császárok lennének.. közbe pusztítják a környezetüket, lenézik,megölik embertársaiket,az állatokat,a növényeket és annyira hülyék hogy nemtudnak változtatni pl.:már régóta van víz meghajtásu motor de még azért mindig a legkártékonyabb üzemanyagot használják...mintha az emberiség egy gyereklenne aki a tűzzel játszik. Na enyi lenne (mielött félreértés esne,nemtartom magam felsőbbrendü "ember"nek
2009. dec. 30. 17:38
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
az emberek összevissza hazudoznak,a civilizáció átka
2009. dec. 30. 18:45
 12/30 anonim ***** válasza:
Eredeti gondolat.
2009. dec. 30. 18:46
 13/30 A kérdező kommentje:
a városok nagy kukák.beteg lessz a beton?
2009. dec. 30. 18:46
 14/30 anonim ***** válasza:
Igazából nem tudom, mit vártál, hogy milyenek lesznek a hozzászólások, néhány napja valaki más próbálta megváltani a világot, de neki sem jött be. Én csak azt nem értem, hogy te amúgy melyik világban élsz? Az ilyen környezetbarát dolgok (pl. te írtad a motort) sokkal drágábbak, szerinted az emberek inkább vesznek azt, max nem esznek egy ideig, vagy mi? Jó neked, hogy van erre pénzed, gondolom te is azt használsz, ha ennyire meg vagy vele elégedve. Nem a legjobb környéken lakom, de minden tőlem telhetőt megteszek, hulladékszelektálás, és felesleges áram- illetve vízfogyasztás ügyben. Ha neked ez nem elég, akkor elnézésedet kérem.
2009. dec. 30. 19:00
 15/30 A kérdező kommentje:
motor alatt nem a pedálozásnélkülibiciklit értem
2009. dec. 30. 19:02
 16/30 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, mit értesz, de amúgy szerintem az emberek 78-79%-ának fogalma sincsen arról, hogy vannak ilyen dolgok... De szerintem ha tudnának róla, az sem változtatna.
2009. dec. 30. 19:10
 17/30 anonim ***** válasza:

Nem úgy tűnt mintha tudnál helyesen írni.. Inkább ezen kattogjon a pici agyad. Amúgy meg nem azt mondtam, hogy ne fürödj stb. Hanem épp ez az, hogy te is használod ezeket, mert így kényelmes, ez a megszokott, ami most megy. Így van ezzel a többi ember is, megszokottság kérdése az egész. Szép és jó a gondolat amit próbáltál kifejteni, de ez nem ilyen egyszerű. Egyrészt az átlag polgárnak néhány dolog megfizethetetlen.

Amúgy meg te sem ismersz se engem sem más embert akiket itt lehordtál, hogy primitívek, csak ugyanúgy ahogy te, ők sem képesek csak úgy a semmiből várat építeni. Ez még nem azt jelenti, hogy rajtad kívül az összes ember hülye és csak te vetted észre ezeket a dolgokat.... Ja és nyugodtan megsértődhetsz, de ha kicsit is megérted annak a lényegét amit írtam akkor elgondolkozol rajta. Az első hozzászólásommal sem akartalak bántani, csak semmi sem olyan könnyű és egyszerű mint ahogy az emberek elgondolják.

2009. dec. 30. 19:15
 18/30 A kérdező kommentje:
Élveznéd ha megsértődnék mi? mielött fisszapofáznál(ahogy a kis ezoßuzi tinik szokták...ahogy te)fogd fel hogy pont olyan emberekkel van tele a világ mint veled,akik szeretnek másokkal értelmetlen vitákba keveredni csakhogy eldicsekedhessenek a haverjainak.gratulálok ehez..csak így tovább
2009. dec. 30. 19:58
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Pff te beteg vagy, csak sajnálni tudlak. Látom elég alacsony a felfogási szinted, nem volt meglepő...
2009. dec. 30. 20:14
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

1- k*rvára nagyképű vagy öcsém

2- ne gondolkozz hülyeségeken, akkor nem fog zavarni

3- ne használj ennyi elcsépelt közhelyet, és ne add elő úgy, mintha feltaláltad volna a spanyol viaszt, mert nagyon szánalmas

4- tényleg tanulj meg rendesen írni, ha már ekkora arcod van

2009. dec. 30. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!