Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos, antiszociális, félénk fiúk:mi a fontosabb nektek 1. egy nő aki figyel, segít, érdeklődik irántatok vagy 2. a magányotok, az önsajnálat, a magatok lelki világa, a gépetek, a világ és az emberek iránt haragotok?
Figyelt kérdés
Nem kritizálos, vagy lenéző, megalázó kérdésnek szántam. Csupán kiváncsi vagyok, hogy egy magányos, zárkozott fiú szeretet dózis beadásakor változtatni tud-e a tehetetlenségén, a személyiségén?2012. aug. 28. 22:22
11/11 anonim válasza:
Pont most járok egy ilyen fiúval, elég antiszociális társaságban, de ugyanakkor szörnyen félénk. Csak akkor tud normálisan viselkedni, ha kettesben vagyunk. Nincsenek barátai, rajtam kívül egyszerűen senkije sincsen, csak magára számíthat (anyagilag is) ez még tesz rá egy lapáttal a stressz szintére. Én viszont nagyon szociális vagyok, rengeteg barátom van, és szeretem a társaságot, így külön válunk arra az időre, amíg én a barátokkal vagyok, ő otthon marad. Érdekes megfigyelés, társaságban mindig agresszív lesz, nem tud feloldódni, csak ha mi ketten együtt vagyunk és senki sincs mellettünk vagy körülöttünk, akkor ő nagyon kedves és szeretetre méltó, és csodálatos szerető, nála jobb szexpartnerem még nem volt, annyira sok és mély érzéssel tud szeretni és szexelni, egész éjjel is. Valójában belül egy mélyen érzelmes ember, aki sír is, ha nem látja senki. Vagy elfogadja így egy nő, vagy tovább áll, de tény, egy 33 éves férfi már nem igen fog változni, ahogy én sem. Előttem 3 évig nem volt senkije, még alkalmi szex sem, és az előtt is csak alkalmi kefélés, a nyári szezonban. Mivel ennyire gátlásos, a legtöbb nőnek nem kellett, lepattintották, pedig jóképű fiú, szőke, kék szemű. Nagyon megviselték ezek az évek, hogy úgy élt, mint egy szerzetes. Úgy döntöttem, megpróbálom vele, és ha nem lesz velem agresszív (eddig nem volt) akkor még jól is alakulhat a jövő, a házasságig is. Engem nem zavar, ha ő nincs ott a baráti partikon, és inkább otthon sörözik, ha ő is elfogadja, nekem néha ki kell mozdulnom otthonról. És természetesen kettesben is szervezhetünk programokat, kevésbé forgalmas helyen, ahol nincs sok ember. De tény, az én különösen toleráns és nagyon szociális természetem ritka, a legtöbb nő ezt nem viselné el, ahogy írta egy előző nő, nekem nincsenek éveim....nem várok arra, hogy megváltozzon....szerintem a változás illúzió, nem kell rá várni. Vagy elfogadja, hogy ilyen a pasi és nem akarja megváltoztatni vagy rúgja seggbe, de ne várjon sokáig. Az a pasinak is rossz, ha hamis álmokat dédelget,talán a férfit még jobban megviseli a szorongásai miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!