Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antiszociális vagyok?
Figyelt kérdés
Rövid sztori:
Régen duci,csúnyácska kissrác voltam,cikiztek,nem nagyon haverkodtam.(kb.11-14 évesen). 3 éve elkezdtem edzőterembe járni,sportolni.Megnőtt az önbizalmam,mára jól nézek ki,férfiasodtam(amennyire 17 évesen lehet).Egyre többet és többet beszélgettem,barátokat szereztem.Mostanra jutottam el oda,hogy elkezdtek meghívogatni ide-oda,házibuliba,sörözgetni stb..de egyszerűen soha nincs kedvem elmenni.Ha meghívnak valamire,akkor hatalmas kedvetlenség és fáradtság vesz erőt rajtam,annyira levert leszek,hogy lemondom a dolgot.És miután lemondtam egyáltalán nem bánom.Talán a meghívások negyedére megyek el.Jól érzem magam így,de félek,hogy elvesztem a barátaimat..antiszociális lennék? Pedig ha elmegyek,akkor mindig jól érzem magam.
17/F
2013. jan. 10. 21:24
2/14 anonim válasza:
Egyszerűen otthon ülő típus vagy.
3/14 anonim válasza:
Azért mert nem akarsz bulizni, inni? Nem. Nem ez az antiszocialitás jellemzője.
4/14 A kérdező kommentje:
Mi?
2013. jan. 10. 21:27
5/14 anonim válasza:
Ne haragudj,de nem Lacinak hívnak?
6/14 anonim válasza:
Nem, te csak félsz. De totál fölös, hidd el, mert most toppon vagy
7/14 A kérdező kommentje:
Mi az ellentmondás,pontosítva?
8/14 A kérdező kommentje:
Nem Laci vagyok.
10/14 anonim válasza:
Ismerek egy srácot,ugyanez volt/van vele amit leírtál (ő is régen kövér volt),és tartozik vagy 3 ronggyal,de ez már nem érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!