Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak emberek, akik a "Pokolból" felküzdötték magukat a "Mennyországba"?
Azokról az emberekről beszélek, akik annyira mélyen voltak, hogy még akár a legközelebbi hozzátartozójuk sem adott volna esélyt nekik arra, hogy valaha lesz barátnőjük és akár egy-két haverjuk/barátjuk. Azután valamilyen esemény hatására megváltoztak és mind a lányok bomlani kezdtek értük, mind pedig komoly baráti, szociális körük lett.
Azért írtam ki a kérdést, mert ha valóban létezik ilyen és látnánk pár példát, az sok embernek adhatna motívációt.
Én....
21 éves koromig nem volt barátnőm, a nagyanyám azt hitte meleg vagyok, el se hittem hogy lett barátnőm..
A saját önbizalmam hiányában nem volt kapcsolatom addig!
Nekem se ártana ilyen bíztatás, mert én a "pokolban vagyok"!
:(
Helike, te ettől komolyabb ember vagy! Pokol Bélának pedig a politika rovatban a helye.
Azért elég szomorú, kedves második, hogy 21 évesen már melegnek gondolnak. Más embereknek még ettől jóval később lesz barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!