Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak emberek, akik a "Pokolb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak emberek, akik a "Pokolból" felküzdötték magukat a "Mennyországba"?

Figyelt kérdés

Azokról az emberekről beszélek, akik annyira mélyen voltak, hogy még akár a legközelebbi hozzátartozójuk sem adott volna esélyt nekik arra, hogy valaha lesz barátnőjük és akár egy-két haverjuk/barátjuk. Azután valamilyen esemény hatására megváltoztak és mind a lányok bomlani kezdtek értük, mind pedig komoly baráti, szociális körük lett.

Azért írtam ki a kérdést, mert ha valóban létezik ilyen és látnánk pár példát, az sok embernek adhatna motívációt.

2012. nov. 30. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyelőre még Pokol Béla van a szeren......
2012. nov. 30. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Én....

21 éves koromig nem volt barátnőm, a nagyanyám azt hitte meleg vagyok, el se hittem hogy lett barátnőm..

A saját önbizalmam hiányában nem volt kapcsolatom addig!

2012. nov. 30. 22:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem se ártana ilyen bíztatás, mert én a "pokolban vagyok"!

:(

2012. nov. 30. 22:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Helike, te ettől komolyabb ember vagy! Pokol Bélának pedig a politika rovatban a helye.

Azért elég szomorú, kedves második, hogy 21 évesen már melegnek gondolnak. Más embereknek még ettől jóval később lesz barátnője.

2012. nov. 30. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Én. Örök barátzónás voltam, míg egy éve, tök "véletlen" (tudom, hogy hülyén hangzik) elkezdtem gyúrni járni. Ahogy elkezdtem szálkásodni, még vettem használtruha boltban pár jobb inget, meg nadrágot, és azóta, mióta belenézek a tükörbe, egy jó palit látok. Ez látszik rajtam. Minden önsajnáltatósnak tanácsolom, hogy változzanak, úgy egyszerűbben találnának nőt, mint önsajnáltatással, de ők tudják.
2012. nov. 30. 22:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Mennyi idő után kezdted el tapasztalni magadon a gyúrás jótékony hatásait? Úgy is, mint a tested mikor kezdett el igazán "visszajelezni" és mikor kezdtek el a lányos is észrevenni maguknak?
2012. nov. 30. 22:18
 7/8 A kérdező kommentje:
"lányok"
2012. nov. 30. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Ötödik vagyok, és ez kicsit bonyolultabb, nehezen lehet elmagyarázni, de megpróbálom. 3 hét után kezdtem el észrevenni, nem lettem nagyobb, de a vállam formásabb lett. 4 hónap alatt totál kiszálkásodtam. Mondjuk én semmi kiegészítőt nem használtam, meg az étrendem se állítottam össze. Nem veszik annyira észre a lányok, de én jobban érzem magam, jobban tetszek magamnak, ez az ami számít.
2012. nov. 30. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!