Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Te vajon a Mennyországba...

Te vajon a Mennyországba kerülsz? Mit gondolsz?

Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 18:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Bízok benne...
2012. máj. 2. 18:46
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
Biztos nem. Már csak azért se, mert az én "hitem" szerint az nem létezik, ergo ha mégis, akkor egyenes utam van a pokolba :D Legalább jó lesz a társaság. Inkább, mint az örökkévalóságig egy pár elvakult, beszáradt hívővel "éljek" együtt :D
2012. máj. 2. 19:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A Biblia azt mondja:

"Úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak"

Igyekszem e szerint élni, így remélem igen.

2012. máj. 2. 19:05
 4/14 anonim válasza:
40%
Szerintem a Menny nem létező dolog. Ha létezne is, akkor honnan tudnának róla az emberek? Valaki visszajött az életbe halál után? Ez csak így lehetne lehetséges. Viszont ha van, akkor kerüljek oda :)
2012. máj. 2. 19:05
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Szia, hiszek Jézusban, de a mennyet és a poklot nem konkrét helynek tartom hanem lelki állapotnak amiben leszek amikor meghalok. Nos, ezt előre nem tudhatom, igyekszem már itt a földön megteremteni magam körül a mennyországot, aztán majd meglátjuk. Nem aggodalmaskodom a halál utáni lét felől, ahogyan Jézus mondta: elég minden napnak a maga baja.....
2012. máj. 2. 19:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
NAGYON REMÉLEM!
2012. máj. 2. 20:20
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mi lesz velem :)

Nem tapasztaltam még meg, hogy milyen nem létezni. Azt sem, hogy milyen egy tök más élet, világ.

De a saját halálomban, a teljes megsemmisülésben egyáltalán nem látok szörnyű, borzasztó dolgot. Nem félek sem Istentől, sem a semmitől (a fájdalom elég szar érzés, de abban is meg lehet találni a szépet). De ha gyötrődés vár rám, kín, akkor mindegy, mert az az Isten nem létezik, akiben hittem. Aki jó, aki szeret minket. Egy primitív barmot meg nem fogok szolgálni. Ha pedig a pokolban jó a társaság nekem is jó az. Csak ebben az a gáz, hogy itt sem jó a társaság a földön. Vagy igen?

Tőlem aztán Hamburger is lehetne Isten neve, a lényege számít és az = szeretet.

2012. máj. 2. 21:27
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Ja és nem tudom, hogy mi volt a baj az #5 válasszal. Az egy tök normális, értelmes válasz volt.
2012. máj. 2. 21:38
 9/14 anonim ***** válasza:

Sőt látom a többiek is le lettek pontozva?

Melyik a helyes válasz???

1. IGEN ODA

2. NINCS ISTEN

Vagy valami más?

2012. máj. 2. 21:40
 10/14 Mulder614 ***** válasza:
0%

Én abban hiszek hogy itt a földön fogunk örökké élni. Én nem vágyok az a menybe, mert nem oda lettem teremtve.

A biblia is földi örök életről beszél.

(Zsoltárok 37:11) "A szelídek pedig öröklik a földet, És gyönyörködnek majd a béke bőségében."

2012. máj. 3. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!