Te vajon a Mennyországba kerülsz? Mit gondolsz?
A Biblia azt mondja:
"Úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak"
Igyekszem e szerint élni, így remélem igen.
Nem tudom, hogy mi lesz velem :)
Nem tapasztaltam még meg, hogy milyen nem létezni. Azt sem, hogy milyen egy tök más élet, világ.
De a saját halálomban, a teljes megsemmisülésben egyáltalán nem látok szörnyű, borzasztó dolgot. Nem félek sem Istentől, sem a semmitől (a fájdalom elég szar érzés, de abban is meg lehet találni a szépet). De ha gyötrődés vár rám, kín, akkor mindegy, mert az az Isten nem létezik, akiben hittem. Aki jó, aki szeret minket. Egy primitív barmot meg nem fogok szolgálni. Ha pedig a pokolban jó a társaság nekem is jó az. Csak ebben az a gáz, hogy itt sem jó a társaság a földön. Vagy igen?
Tőlem aztán Hamburger is lehetne Isten neve, a lényege számít és az = szeretet.
Sőt látom a többiek is le lettek pontozva?
Melyik a helyes válasz???
1. IGEN ODA
2. NINCS ISTEN
Vagy valami más?
Én abban hiszek hogy itt a földön fogunk örökké élni. Én nem vágyok az a menybe, mert nem oda lettem teremtve.
A biblia is földi örök életről beszél.
(Zsoltárok 37:11) "A szelídek pedig öröklik a földet, És gyönyörködnek majd a béke bőségében."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!