Te vajon a Mennyországba kerülsz? Mit gondolsz?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 18:46
11/14 anonim válasza:
Én nem, mert nem hiszek benne, de a Pokolban sem hiszek. Én a körforgásban hiszek.
De valóban, miért is kell pontozni ennél a kérdésnél?
12/14 anonim válasza:
Azt hiszem igen a mennybe fogok kerülni. Saját magamban nem bízom de abban igen hogy Jézus el tud oda vezetni. És mivel minden nap igyekszem úgy élni ahogy Neki tetszik ezért remélem hogy nem hagy cserben.
Egy kicsit abban is bízom hogy még az én életemben visszatér újra Jézus (vagy majd feltámaszt) és így majd a földi paradicsomát is láthatom.
13/14 anonim válasza:
5-össel értek egyet, az én hitem szerint is inkább állapot a menny is , pokol is, sokkal inkább mint egy hely és én sem aggódom magam miatt mert bízom az Úr Jézusban, aki még sosem hagyott cserben eddigi földi életemben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!