Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm egy " angyal" és ha szeretkezik velem, akkor elveszti a szüzességét is, akkor is a Mennyországba jut? Gondolom, az igazi angyalok szüzek.
angyal - értem ezalatt, hogy templomba jár, szűz, segítőkész, vajszívű, nagyon tud szeretni, aranyos, barátságos, nem nézz horror filmeket, és nem hallgat sátánista zenéket, nem káromkodik, és nem hazudozik, nem gyűlölközik.
Hozzáteszem, feleannyira sem vagyok olyan mint ő, inkább a Gonosz oldalt képviselem, és az Odaát (Supernatural) sorozathoz hasonlóan gondolkozok a Démonokról. Annak tartom magamat is, persze mint titulus.
Rendhagyó kérdést írtam, csak kíváncsi vagyok rá, hogy mit hozna ki a kérdés a fantáziátokból :D
Na szóval, elvileg a tízparancsolat " ne paráználkodj " és a 7 főbűn - " bujaság " már keresztbe tenne egy angyalnak :D
Akkor meg vagy szűz lányok lesznek angyalok, vagy mindenki.
Nemde? :)
Nem kell véresen komolyan venni a kérdést, és akit meg ez nem érdekel, az olvasson mást. :)
Lehet fantáziálni, minden érdekel, ami ehhez a témához tartozik, minden tény, ötlet, feltevés, linkek, stb.
Ez jó :D
Küldhettek infót démonok és angyalok kapcsolatairól is :D
A 10 parancsolatban igaz h benne van az h " ne paráználkodj" de az más értelmű! A ne paráználkodj arra értik h ne csald meg a párod meg ami régen volt h : csak akkor legyen elöször szeretkezés mikor a nász éjszaka van...na ezt szerinted hányan tartják be? Ez a parancsolat még azt is jelenti h ne viselkedj örömlányosan ne öltözz úgy mint az örömlányok és amit takarni kell...(mell nemiszerv popsi persze ezt a lányokra gondolom)azt takard is...meghogy a sminked se legyen "olyan" túl durva! Szerintem attól h ti ketten közösültök nem lessz belőle semmi probléma :D miért is lenne? Az angyal ötletedről meg annyit h majd az Isten eldönti ezt!Ha ő (a párod) bűnnek tartja h ti ketten együtt voltatok akkor ő azt imádságban elmondhatja Istennek és Isten pedig megbocsájtja a bűnét de csak ha tiszta szívből bánja meg! Az ilyeneket onnan tudom h én magam is olyan vok mint a te párod csak szerintem sokkal fiatalabb kiadásban :)
13/L
1. Már nem azért az öt fillérért, de ez a démonosdi, angyalosdi, meg hogy egy sorozatból vett példával pedálozol baromi gyerekesnek hangzik. Mennyi idősek vagytok?
2. Milyen az a sátánista zene? A rockra gondolsz? :D
3. Hét fő bűn, meg tízparancsolat, mennyország... Baromság az egész egyház úgy, ahogy van
4. Ameddig ilyen szinten gyerekek vagytok, inkább nézzétek az Odaátot ahelyett, hogy szexelni akartok.
5. Senki nem lesz angyal sehogy, mert emberek vagyunk.
házasság előtti szex tényleg bűn,de ha mégis megtörtént mert nem tudott a barátnőd uralkodni a hústestén és igazán tiszta szívbűl megbánta és bűnbocsánatot kért Istentől akkor Isten azt habozás nélkül megbocsáltja
akkor kerülsz a mennybe ha elfogadod Jézust mint Isten fiát és nem tagadod meg őt
és ha letagadod őt és nem hiszed hogy ő valóban létezik akkor nem fogsz mennybe kerülni
emberek vagyunk és nem tökéletesek akik hibák nélkül élnek,mindennap elkövetünk valamilyen hibát de ha bocsánatot kérünk azt igenis megbocsáltja nekünk Isten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!