Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm egy " angyal" és ha szeretkezik velem, akkor elveszti a szüzességét is, akkor is a Mennyországba jut? Gondolom, az igazi angyalok szüzek.
angyal - értem ezalatt, hogy templomba jár, szűz, segítőkész, vajszívű, nagyon tud szeretni, aranyos, barátságos, nem nézz horror filmeket, és nem hallgat sátánista zenéket, nem káromkodik, és nem hazudozik, nem gyűlölközik.
Hozzáteszem, feleannyira sem vagyok olyan mint ő, inkább a Gonosz oldalt képviselem, és az Odaát (Supernatural) sorozathoz hasonlóan gondolkozok a Démonokról. Annak tartom magamat is, persze mint titulus.
Rendhagyó kérdést írtam, csak kíváncsi vagyok rá, hogy mit hozna ki a kérdés a fantáziátokból :D
Na szóval, elvileg a tízparancsolat " ne paráználkodj " és a 7 főbűn - " bujaság " már keresztbe tenne egy angyalnak :D
Akkor meg vagy szűz lányok lesznek angyalok, vagy mindenki.
Nemde? :)
Nem kell véresen komolyan venni a kérdést, és akit meg ez nem érdekel, az olvasson mást. :)
Lehet fantáziálni, minden érdekel, ami ehhez a témához tartozik, minden tény, ötlet, feltevés, linkek, stb.
14:00!
mi a gond?
nem tetszik az igazság..
hiszem h majd megérted előbb utóbb
Áldjon az Úr!
Tudod mi a második főparancs?
"Szeresd felebarátod mint önmagadat."
Ha szeretitek egymást, az egyik főparancsot megtartottátok. Ez a tízparancsolat fölött áll. Miért lenne baj ha szeretitek egymást úgy is? Amikor Isten megteremtette a világot azt mondta "Szaporodjatok, sokasodjatok, töltsétek be a Földet." Tehát ti csak szótfogattok neki. ezért szerintem a barátnőd még nem veszíti el a szárnyát. Szeressétek egymást minnél tovább:-)
hát az angyalok isten harcosai-a barátnőd nem tűnik annak
sztem nem attól lesz vki angyal h szűz v nem vagy h rossz helyre parkolt pl.
igaz ilyenek nem léteznek (asszem) de azért jó elgondolkodni ezeken a dolgokon
:P
"angyal - értem ezalatt, hogy templomba jár, szűz, segítőkész, vajszívű, nagyon tud szeretni, aranyos, barátságos, nem nézz horror filmeket, és nem hallgat sátánista zenéket, nem káromkodik, és nem hazudozik, nem gyűlölközik."
Ettől még nem lesz senki sem angyal -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!