Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulikirálynő vagy szende angyal?
Nagyon szeretek a fiúk társaságába lenni attól függetlenül, hogy nem tetszik egyik sem. Sajnos nem tudom, hogy találjam meg az aranyközéputat, ezért kénék segitséget. Két végletem van, mikor a másik nem a közelemben van: az egyik, hogy ( legalábbis én úgy érzem)könnyű nőcske módjára viselkedem. Ennek két hátránya van: egyik, hogy kényelmetlenül érzem magam, mert nem ilyen vagyok, másik, hogy előbb-utóbb úgyis lejárt lemez leszek ezzel a viselkedéssel.
Másik végletem: mikor csak arayos kislányként nem csinálok igazán semmit. Inkább a lányokkal vagyok, és ostoba gyerekes dolgokról beszélgetünk.
Mi van a kettő között? Valahogy sosem sikerül megtalálnom!
Ne légy feszült.Érezd jól magad,érezd a zenét,ha valaki bejön esetleg akkor ismerkedjetek.
Ne görcsölj rá,senki sem téged bámul(hacsak nem jössz be neki),mindenki jól akarja érezni magát.Tedd azt te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!