Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Olyanoktól kérdezem akinek a barátnője nincs már itt. Angyal lett, és föntről vigyáz rátok. Hogyan vagy mit csinálsz, hogy könnyebb legyen?
1.vagyok...
miért akarsz angyal lenni?
mindneből van kiút ! hidd el!
ha valami van irj...ha csak annyi kell h. valaki meghallgasson..nyugodtanirhatsz:)
ne csinálj butaságot!:)
Szegény!Öngyilkosságot ne csinálj!Annak ő sem örülne,ő az őrangyalod szerintem.Majd ő megmutatja a kiutat!Keménynek kell lenni!Soha ne add fel a harcot!
Amúgy megkérdezhetem mi történt vele?Vagy inkább ne?
Mondjuk nem akarlak még pluszban csesztetni kérdező,de azért egy két dolgot leírhatnál!Hogy mióta nincs veled és ilyenek!Mert ahogy az egyik hozzászóló írta,ezért ennek idő kell hogy enyhüljön!Bár én csak a nagypapám halálából tudok ki indulni,aki nagyon közel állt hozzám.Nekem fél kellett hogy normálisan tudjak,viszonylag normálisan tudjak élni!
Ez embere válogatja szerintem,valakinek nehezebb valakinek könnyebb,már amennyire egy halált könnyü fel dolgozni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!