Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta itt olvasgatok/válaszolgatok, nő- és embergyűlölő lettem. Ki van még így rajtam kívül?
Megy folyamatosan az általánosítás, sárdobálás, farok/p*navakarás, hogy jaaaj, nem kellek senkinek, jaaaj, minden ember szemét, ecetere... Mintha nem is emberek lennénk, hanem majmok, tyúk méretű aggyal. Tavaly áprilisban kezdtem itt tevékenykedni, akkor még jókat nevetni jöttem ide, vagy hasznos tanácsokat kérni és beszippantott. És aztán szépen lassan leépültem érzelmileg, mert belém sulykolták, hogy a nőknek semmi sem elég, a férfiak szemét disznók, blabla...
Szóval nagyjából értitek, mire gondolok!? Igen, tudom, keressek hobbit, de amint gép elé kerülök, már leragadok ide, és lassan teljesen azonosulok a picsogó fajtával. Ki érzi ezt még rajtam kívül? Akár nő, akár férfi.
Ellenkezoleg!
Kifejezetten elvezem, hogy itt idonkent bepillantast lehet nyerni sokfele ember legbelsobb gondolataiba, elkepzeleseibe, problemaiba, mert itt konnyebben leirnak olyasmit, amirol nem biztos, hogy a hetkoznapi eletben beszelnenek.
Neha, egy-egy kerdes/valasz kapcsan szinte konkret jellemeket lehet gondolatban megrajzolni a leirtak alapjan. Ez pedig szamomra baromi erdekes.
En itt is tanultam sokat az emberekrol.
és a feministákat, vagy a normálisan gondolkozó korrekt csajokat meg lepontozzák,
A második rész oké, viszont a feministák (a maiak9 nem normálisak szerintem, simán férfigyűlölők.
ööööö. valami megütötte a szememet a kérdésednél: Nő és embergyűlölő?
Akkor most a nő nem ember?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!