Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta itt olvasgatok/válaszolgatok, nő- és embergyűlölő lettem. Ki van még így rajtam kívül?
Megy folyamatosan az általánosítás, sárdobálás, farok/p*navakarás, hogy jaaaj, nem kellek senkinek, jaaaj, minden ember szemét, ecetere... Mintha nem is emberek lennénk, hanem majmok, tyúk méretű aggyal. Tavaly áprilisban kezdtem itt tevékenykedni, akkor még jókat nevetni jöttem ide, vagy hasznos tanácsokat kérni és beszippantott. És aztán szépen lassan leépültem érzelmileg, mert belém sulykolták, hogy a nőknek semmi sem elég, a férfiak szemét disznók, blabla...
Szóval nagyjából értitek, mire gondolok!? Igen, tudom, keressek hobbit, de amint gép elé kerülök, már leragadok ide, és lassan teljesen azonosulok a picsogó fajtával. Ki érzi ezt még rajtam kívül? Akár nő, akár férfi.
Én olvasgatom a többieket, de nem befolyásol a véleményük.
25l
engem ezek a dolgok nem befolyásolnak. a hülye kérdésektől nagyon felmegy a pumpa, főleg amikor egy sorozatgyilkosról aki gyerekeket ölt meg kiteszik a képet hogy be e jövök nektek stb... ilyenkor tűnődöm el rajta, hogy lehet néhány ember ennyire undorító,szívtelen és ostoba.
meg azokat is nagyon bírom amikor: szerintetek jól nézek ki? és felsorolja hány centi meg milyen színű a haja...
az ilyen embereket tiltanám a búsba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!