Milyen munkát ajánlanátok egy embergyűlölő személynek? (+kifejtés)
Nincs semmilyen fóbiám, önértékelési problémám, egyszerűen utálom az emberek nagy részét, mert olyanok, amilyenek. (kifejtés kérésre)
Milyen állásokban gondolkozzak, ahol a legminimálisabb emberi érintkezésre számíthatok, vagy legalább nem kell személyesen találkoznom velük, legfeljebb írásban, vagy telefonon?
megszeretni nem fogom őket. nem is így működnek az érzések
kárörvendeni nem akarok, csak olyan hely kell, ahol nem fordul meg sok (élő) ember személyesen, főleg nem minden nap új emberek.
éjjeli őr, kutató egyedül, fotózás (táj),földműves saját területen zöldség/gyümölcs stb, állat tenyésztés, régész (azt is csak saját erőből ha egyedül akarod), remete és megélsz a saját terméseidből
hát másra nem nagyon tudok gondolni már
16:23
fiú, a lányoknál nagyobb a szociális késztetés
de nem hiszem hogy sok köze lenne a munka kérdéséhez
ha mégis, kíváncsian várom
16:28
ez jónak hangzik, habár át kell gondolni a hátrányokat is
lesz egy jó kis gyűjteményem, amiből ki kell majd válogatnom, mi illik hozzám jobban
de a sírásó, patológus is tetszett
16:28
a bajom velük nagyon sok. leginkább az alacsony érzelmi intelligencia, és a tolerancia hiánya. természetesen az értelmi szint sem mindig elég a társalgáshoz, és túlságosan öntörvényű is vagyok
meg egyszerűen zavar a tömeg, a nyugodtabb környezetet jobban szeretem
hány éves vagyok? attól függ ki miért kérdezi.
16:34
igen, ezekre én is gondoltam, de nagyon nehezen kivitelezhetők, hiszen szintén sok pénz kell hozzájuk. venni egy nagy telket a helyekben, vagy egy fényképezőt, meg a művészet is manapság arról szól, ki nyalja be jobban magát a gálákon.
16:28 :)
Csak kíváncsi vagyok, hogy hány évesen ez az életfelfogásod.
Egyébként én se nagyon szeretem az embereket S:
fiatal vagyok, ennyit elárulok
sajnos sokszor érettebb az idősebbeknél, és ezt nem én állítom magamról
de én úgy vettem észre, hogy nincs nagyon összefüggés már ezek közt. néha egy középiskolás felnőttebb, mint egy nyugdíjas doktor
ez pedig igazán kiábrándító, már ha marad valami ábránd
szívesen beszélek bárkivel, aki hozzám hasonló, de általában úgyis az lesz belőle, hogy kiderül, én nagyon más vagyok
állítólag túl sokat várok el az emberektől
többnyire ezek is munkahelyi konfliktusokhoz vezetnek
ehhez jön rossz párosításként, hogy alapvetően nem vagyok antiszociális vagy aszociális, de a környezetem megváltoztatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!