Milyen munkát ajánlanátok egy embergyűlölő személynek? (+kifejtés)
Nincs semmilyen fóbiám, önértékelési problémám, egyszerűen utálom az emberek nagy részét, mert olyanok, amilyenek. (kifejtés kérésre)
Milyen állásokban gondolkozzak, ahol a legminimálisabb emberi érintkezésre számíthatok, vagy legalább nem kell személyesen találkoznom velük, legfeljebb írásban, vagy telefonon?
Kirázott a hideg, mintha magamat olvasnám vissza. Szerintem nagyon érdekes ember lehetsz. Kár hogy a "baráti körömben" nincsenek ilyen felfogású emberek.
Mellesleg nekem is a fotózás jutott az eszembe, de az inkább hobbi mint munka.
Ha jó a nyelvtudásod akkor könyveket is fordíthatnál, etc. Vagy valami "netes meló" vagy mi (nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, sőt azt se tudom minek is írtam ide).
Egyébként én is fiatal vagyok, jó a kézügyességem amit mindig fejlesztek, szóval felnőtt koromban valami festő, szobrász, szeretnék lenni, nem hiszem hogy túl sokat kéne ott is kommunikálni. Mert ha igen az cink, mert sose jövök ki az emberekkel.
Ha valami nem világos/hülyeséget írtam az azért van mert napok óta nem aludtam. Előre is bocs.
megtisztel a véleményed, bár ez csak első benyomás
ettől függetlenül szívesen elbeszélgetek veled ha írsz privátot.
a művészetben gondolkodtam én is, mert ott kevesebb a zombi, csak művészetből megélést tervezni nem egy életbiztosítás. bármilyen hobbival lehet pénzt keresni ha jól csinálod. tehát nemművészeti ágakra gondoltam.
esetleg még olyan munkák is szóba jöhetnek ahol legalább nem látják az arcomat, de minél kisebb érintkezés, annál jobb. talán annyiból szerencsésebb a személyesség, hogy akkor van felelősség vagy legalább is felelősségrevonhatósági érzetük. értsd neten mindenki 200 kilós boxbajnok és zseni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!