Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ítélkezhet bárki is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ítélkezhet bárki is ezen az oldalon a beíró srácokon, mikor nem is láthat bele az életébe?

Figyelt kérdés

Aki legalább minimális ideje figyelemmel kíséri a Gyakori Kérdések íratlan törvényeit, az tisztában van vele, hogy aki itt le meri írni a problémáit a lányok terén, az nem sok jóra számíthat. Kegyetlenül megkapják a beosztásukat és ki is gúnyolják őket. Valamint össze is hasonlítják őket a sikeresekkel, akiknek ezzel nincs problémájuk és ezen esetekben szintén következik az ítélet.

Én azt gondolom, senkinek nincs joga ítélkezni. ahogyan észrevettem, sokkal bonyolultabb a való élet, mint ahogyan itt sokan beállítják. Senki nem tudhatja például, milyen volt az előélete az illetőnek, milyen tapasztalatokat szerzett. Nem ismerhetik a próbálkozásai számát, sem azok minőségét, körülményeit.Nem tudhatják, milyen társas, szociális élete volt/van.

Ezen kívül, azt vettem észre, hogy a sikeres srácok komoly része nem tanulta a tudományát, hanem olyanná vált, amilyen. Van, amelyikük olyan vonzerővel bír, ami önmagában elég, mások irdatlan mennyiségű szociális körrel rendelkeznek, megint mások olyan foglalkozást űznek/olyan környezetben mozognak, ahol adják magukat a helyzetek.

Egyszóval hogyan lehet pár mondat alapján megítélni másokat, amikor ehhez az egész életét kellene ismerni?

2013. jan. 2. 21:51
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

kedves kérdező! én vagyok a 6-os válaszoló. ez az egy mondatod felkeltette a figyelmemet:

"de többször egymás után is olyan lányokkal akad össze, akiknek óriási az igényszintje és egyben durvák is az elutasításaiknál."

szerintem ez nem véletlen. nem hiszek semmi ilyen ezo baromságban, sem a sorsban, de az, hogy egy kiket vonz magához, az igenis árulkodik az ő személyiségéről, és főleg arról, hogy mások hogyan látják őt.

mondok egy példát. volt egy ismerősöm (lány), aki egy végtelenül kedves, humoros, jólelkű teremtés volt, de tényleg. azonban, ha pasikkal ismerkedett, átváltozott szexi döggé. ami ugyebár nem is baj, de! a lány csak és kizárólag ezt a szexi oldalát mutatta a fiúknak, férfiaknak: kihívó, cicikidobós, combközépig érő ruci, kétértelmű utalások tömkelege, rengeteg szexuális töltetű metakommunikáció. így hát rá is röpültek a pasik, de egy éjszaka után mind otthagyta. csakhogy ez a lány rendes kapcsolatot akart, és minden ilyen kaland után összetört. mert a pasik akkor is így reagáltak, ha nem azonnal bújt velük ágyba, hanem többször is randiztak előtte.

látod, mi volt itt a probléma? a lány meg volt győződve róla, hogy ő egy főnyeremény, bizonyos szempontból az is volt, szép, szexi és bevállalós. de mivel semmi mást nem mutatott magából, csak a szexualitását, ezért a normális kapcsolatra vágyó fiúk nem is vették komolyan, a többieknek viszont csak arra kellett.

ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet, hogy az itt írogató fiúk nagy része tényleg kedves, okos, humoros és nem is néz ki rosszul, de ha félnek a nőktől, ha lenézik őket (még ha nem is tudatosan teszik ezt!), ha nincs elég önbizalmuk, akkor azt egy lány megérzi, és automatikusan úgy dönt, hogy nem akar semmit az illetőtől. ennél direktebb a dolog, ha esetleg a fiú túl bunkó vagy tolakodó még emellé. és mondom, lehet, hogy ő maga ezt észre sem veszi! ezt hívják úgy, hogy vakfolt. és ezen a környezet visszajelzései segíthetnének elsősorban. például minden hátsó szándék nélkül megkérdezni egy számára közömbös lányt, hogy hogyan látja őt. abból már ki lehetne hozni valamit. de amíg nem képes kilépni abból a tévképzetéből, hogy őt gyűlölik a szemét nők, akik csak azért vannak, hogy kib.sszanak vele, addig semmi nem fog változni.

2013. jan. 3. 14:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!