Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, nektek bejön az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek bejön az oldalt és hátul rövid, felül viszont kissé hosszabb frizura srácokon?

Figyelt kérdés

Azt hiszem, hogy "felnyírt" frizura a neve, angolul meg "high and tight". Kereső egy rakat jó képet kiad róla.

Előre is köszi a válaszaitokat!

2012. okt. 26. 23:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
az attól függ, hogy hogy áll neki:D
2012. okt. 26. 23:14
 2/18 A kérdező kommentje:
Igazad van, bár még nem láttam olyat, aki nagyon gázul nézett volna ki tőle. Hosszú hajjal ellenben igen. :P
2012. okt. 26. 23:17
 3/18 anonim ***** válasza:
Ez a tengerészgyalogos, vagy hívják légiós frizurának is. Nekem is olyan, vagy kopaszra nyírom, de fejforma kérdése. Ovális fejhez nagyon jól áll, férfias hajviselet. Jobb mint a coffos buzák, meg a fürtöskék.
2012. okt. 26. 23:19
 4/18 anonim ***** válasza:
nekem igen
2012. okt. 26. 23:20
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

második válaszoló: ott a pont nálad.

2012. okt. 26. 23:24
 6/18 anonim ***** válasza:

szerintem ez úgy a jó, ha felül hosszabb, mert a katonaséró az elég rövid felül is

akkor jó, ha oldalt rövid, felül pedig annyira hosszú, hogy lehessen formálni

de most jön a hideg, oldalt 5mm-t javaslok, felül pedig ahogy fönt leírtam

2012. okt. 27. 00:51
 7/18 anonim ***** válasza:
Tengerészgyalogos frizura jobb mint az a felül hosszabbra hagyott , szerintem úgy jó, hogy oldalt körbe lehúzós borotvával tök simára, legfelül meg hajnyíróval a fej ráhúzva legalsó fokozat. Azzel 1 milis. És átmenetes. Az nem néz ki jól, ha felül jóval hosszabb, valahogy olyan mintha ráfészkelt volna a madár.
2012. okt. 27. 00:59
 8/18 anonim ***** válasza:
én csak az alapján mondom, hogy most ez a divat, ez jön be leginkább a nőknek
2012. okt. 27. 01:20
 9/18 anonim ***** válasza:

Én úgy vettem észre,hogy ez már 2005 ben is divat volt. Igazából örök stílus. Nem is divat. Az ilyen buznyák "fauxhawk" frizurák, na az a felkapott divat, meg az emo-s melírozott homár frizurák. Beckham utánzékok is elég borzalmasak. "Burr" és "High n tigh". Ez a két legjobb.

Aki nem kopaszodik, annak meg a "Flattop" az amit a fentebbi írt, az a hosszabb. Az is már nagyon régóta menőnek számít. Évtizedek óta.

2012. okt. 27. 01:34
 10/18 anonim ***** válasza:
szerintem egy faux hawk is lehet férfias, no nem azt az echte focista hajat mondom
2012. okt. 27. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!