Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek bejön az oldalt és hátul rövid, felül viszont kissé hosszabb frizura srácokon?
Azt hiszem, hogy "felnyírt" frizura a neve, angolul meg "high and tight". Kereső egy rakat jó képet kiad róla.
Előre is köszi a válaszaitokat!
Köszi a válaszokat
második válaszoló: ott a pont nálad.
szerintem ez úgy a jó, ha felül hosszabb, mert a katonaséró az elég rövid felül is
akkor jó, ha oldalt rövid, felül pedig annyira hosszú, hogy lehessen formálni
de most jön a hideg, oldalt 5mm-t javaslok, felül pedig ahogy fönt leírtam
Én úgy vettem észre,hogy ez már 2005 ben is divat volt. Igazából örök stílus. Nem is divat. Az ilyen buznyák "fauxhawk" frizurák, na az a felkapott divat, meg az emo-s melírozott homár frizurák. Beckham utánzékok is elég borzalmasak. "Burr" és "High n tigh". Ez a két legjobb.
Aki nem kopaszodik, annak meg a "Flattop" az amit a fentebbi írt, az a hosszabb. Az is már nagyon régóta menőnek számít. Évtizedek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!