Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, nektek bejön az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek bejön az oldalt és hátul rövid, felül viszont kissé hosszabb frizura srácokon?

Figyelt kérdés

Azt hiszem, hogy "felnyírt" frizura a neve, angolul meg "high and tight". Kereső egy rakat jó képet kiad róla.

Előre is köszi a válaszaitokat!

2012. okt. 26. 23:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Persze, a bilihajúaknál jobb, de nekem mindig azok a rózsaszín pólós discomanek jutnak róla eszembe, ezek a goa emberkék tolják fauxhawkban. Sportolók, rendőrök, komolyabb emberek meg High n tigh, flattop, illetve Burr frizurát viselnek. Egyszerűen mert ez az esztétikus is egyben. Utvai bunyóban is jobb a rövid, nem tudják megtépni.

Egyébként a nőknek minden bejön, csak jól álljon a fickónak. Menjen a stílusához. Hatalmas rajongótábora van az emosoknak is, a punkoknak is, a kopaszoknak is, a coffoskáknak is, mindnek. De igazán olyan nincs, ami mindenkinek egyformán kedvence lenne.

2012. okt. 27. 01:51
 12/18 anonim ***** válasza:
azok már nagyon extrémen tolják, mert a csajoknak ugye ők jöttek be, ezért felvette más is a hajviseletet, ők meg még vagányabbak akartak lenni, és komolyan mondom ezek a rózsaszín pólós "férfiak" mostanra olyan idióta hajakat hordanak, hogy elkap a röhögés :DDD
2012. okt. 27. 02:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Vagány!
2012. nov. 5. 16:58
 14/18 anonim ***** válasza:

aha!

de attól függ, milyen a fejforma. és nem mellesleg, milyen jellegű a hajad. ha enyhén, nagyobb ívekben hullámos, akkor jó lehet. szögegyenes hajjal szerintem kicsit fura.

2012. nov. 5. 17:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, de függ a fejformától és attól is, hogy ügyesen lett levágva, vagy sem.
2013. jan. 12. 22:50
 16/18 anonim válasza:

Hogy őszinte legyek, nekem nem igazán tetszik.

Bár most már akármerre is nézek az utcán, minden 2. fiúnak ilyen frizurája van.

De hát mindenkinek más az ízlése, nekem pont másfajta jön be, ennyi :)

15/l

2013. ápr. 3. 18:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100 ból meg 90 nőnek van hosszú egyenes haja. Akkor ennyi erővel bármi lehet tucat. Nem ettől függ,hanem az összkép, hogy mennyire áll jól a fejéhez az embernek. A kopasz fejnél mindneképpen jobb, előnyösebb szerintem.
2013. ápr. 3. 19:40
 18/18 anonim válasza:

Nekem nagyon nem jön be. Minden 2. fiúnak ilyen haja van, és nem azért, de eddig összesen kb 3 emberrel találkoztam, akinek viszonylag jól is állt. Szerintem kb. bármi jobb, pl van akinek a hosszú haj áll jól, van akinek a rövid, de ez a felül hosszú alul rövid izé nekem elég furi... Még amíg csak annyira hosszú felül, hogy még tüsi, addig ok. :P Am szerintem [link] ez még elmegy

[link] ez már gáz :D

2015. okt. 19. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!