Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ítélkezhet bárki is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ítélkezhet bárki is ezen az oldalon a beíró srácokon, mikor nem is láthat bele az életébe?

Figyelt kérdés

Aki legalább minimális ideje figyelemmel kíséri a Gyakori Kérdések íratlan törvényeit, az tisztában van vele, hogy aki itt le meri írni a problémáit a lányok terén, az nem sok jóra számíthat. Kegyetlenül megkapják a beosztásukat és ki is gúnyolják őket. Valamint össze is hasonlítják őket a sikeresekkel, akiknek ezzel nincs problémájuk és ezen esetekben szintén következik az ítélet.

Én azt gondolom, senkinek nincs joga ítélkezni. ahogyan észrevettem, sokkal bonyolultabb a való élet, mint ahogyan itt sokan beállítják. Senki nem tudhatja például, milyen volt az előélete az illetőnek, milyen tapasztalatokat szerzett. Nem ismerhetik a próbálkozásai számát, sem azok minőségét, körülményeit.Nem tudhatják, milyen társas, szociális élete volt/van.

Ezen kívül, azt vettem észre, hogy a sikeres srácok komoly része nem tanulta a tudományát, hanem olyanná vált, amilyen. Van, amelyikük olyan vonzerővel bír, ami önmagában elég, mások irdatlan mennyiségű szociális körrel rendelkeznek, megint mások olyan foglalkozást űznek/olyan környezetben mozognak, ahol adják magukat a helyzetek.

Egyszóval hogyan lehet pár mondat alapján megítélni másokat, amikor ehhez az egész életét kellene ismerni?

2013. jan. 2. 21:51
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy hogy van az, hogy őket sajnálni kell, mert ők ártatlan áldozatai a világnak, de az, hogy ők itt szidják oldalakon át az egész női nemet, azt meg meg lehet magyarázni, és voltaképpen az teljesen rendben van.
2013. jan. 2. 22:59
 32/51 A kérdező kommentje:
A sok támadás nem minden esetben jelenti azt, hogy feltétlenül olyan rossz emberről van szó. Léteznek olyan témák, amelyek sok emberből komoly érzelmeket váltanak ki és láncreakciót indítanak el. Hogy csak egy pár példát mondjak: megcsalás, fiatalkorú és tőle jóval idősebb személy kapcsolata, prostitúció. amikor ezek a témák előkerülnek, az esetek döntő részében "elszabadul a pokol" és még olyan emberek is képesek elhamarkodott, véresen durva válaszokat írni, akikre más esetekben nem jellemző.
2013. jan. 2. 23:01
 33/51 A kérdező kommentje:
80 5, szerintem nem több ez náluk, mint egyszerű gőzlevezetés. Azt viszont megértem, hogy ez sokaknak nem tetszik, mert gyakran ártatlant sértenek vele.
2013. jan. 2. 23:04
 34/51 A kérdező kommentje:
"80 %"
2013. jan. 2. 23:04
 35/51 A kérdező kommentje:
22.57, nyugulj le, sok nyelvújítónak ennél még sokkal vadabb ötletei is voltak! :)
2013. jan. 2. 23:06
 36/51 anonim ***** válasza:

"Léteznek olyan témák, amelyek sok emberből komoly érzelmeket váltanak ki és láncreakciót indítanak el."

Kérdező! Nézz csak a kérdések és a kommentjeid számára!

Ez már egy láncreakció. Ebbe belenyúltál rendesen.

2013. jan. 2. 23:12
 37/51 A kérdező kommentje:
Igen, én is így vettem észre. Kicsit olyan érzés, mintha egy hóembert építenék. :)
2013. jan. 2. 23:30
 38/51 anonim ***** válasza:

Látod most is belefutottam egy olyan kérdésbe, amire tudtam, hogy a kérdező mit szeretne hallani, még is más választ adtam. Meakulpa.

"Mit tegyek hogy onkielegitesnel nagyobb legyen az elvezet?"

A válaszom, hogy önkielégítésnél nagyobb élvezet egy fiú és egy lány kapcsolata. Nem szoktam Trollkodni, még is már megírtam a választ, amikor rájöttem, hogy éppen erről vitáztunk.

2013. jan. 2. 23:31
 39/51 anonim ***** válasza:

Le lehet írni egy problémát többféleképpen.

Pl probléma: szarul nézel ki, nincs nőd, nem mersz kezdeményezni...

1st version:

Kérhetném a segítségeteket?

176 cm magas, 65 kilós fiú vagyok, akinek sajnos nincsen sikere a lányoknál. Nem igazán merek kezdeményezni és úgy érzem, hogy a külsőm sem a legelőnyösebb. Általában ballonkabátban járok, és kinyúlt farmerben. Tudnátok segíteni, tanácsot adni, hogy hogyan lehetnék jobb?

Vagy GyK kérdezők 99%-a így kérdez...

Miért szemét minden nő?

Egész nap itthon vagyok, rángatom a Bránermaisztert a fb-os kiscsajok képeire. Semmit nem csinálok, néha WoW-ozok, de miért azokra bukik minden nő, akinek van élete. Miért ér többet egy sportoló, mint én, aki 12 headshot-ot tud lenyomatni 1 perc alatt?

2013. jan. 2. 23:37
 40/51 A kérdező kommentje:

73 %, ugye-ugye? :)

Igazából felesleges marhaság trollkodni, mert semmivel nem lesz több tőle az ember. Lenyomunk pár billentyűt, jól beolvasunk a másiknak, aztán amikor leütöttük az Enter-t, azt vesszük észre, hogy még mindig ugyanabban a szobában ülünk, nem lett nagyobb a bankszámlánk,se a Face-és élő ismerősi körünk ugyanaz az arc néz vissza a tükörből és még a sörért is nekünk kell kimenni a hűtőhöz. :)

2013. jan. 2. 23:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!