Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ítélkezhet bárki is ezen az oldalon a beíró srácokon, mikor nem is láthat bele az életébe?
Aki legalább minimális ideje figyelemmel kíséri a Gyakori Kérdések íratlan törvényeit, az tisztában van vele, hogy aki itt le meri írni a problémáit a lányok terén, az nem sok jóra számíthat. Kegyetlenül megkapják a beosztásukat és ki is gúnyolják őket. Valamint össze is hasonlítják őket a sikeresekkel, akiknek ezzel nincs problémájuk és ezen esetekben szintén következik az ítélet.
Én azt gondolom, senkinek nincs joga ítélkezni. ahogyan észrevettem, sokkal bonyolultabb a való élet, mint ahogyan itt sokan beállítják. Senki nem tudhatja például, milyen volt az előélete az illetőnek, milyen tapasztalatokat szerzett. Nem ismerhetik a próbálkozásai számát, sem azok minőségét, körülményeit.Nem tudhatják, milyen társas, szociális élete volt/van.
Ezen kívül, azt vettem észre, hogy a sikeres srácok komoly része nem tanulta a tudományát, hanem olyanná vált, amilyen. Van, amelyikük olyan vonzerővel bír, ami önmagában elég, mások irdatlan mennyiségű szociális körrel rendelkeznek, megint mások olyan foglalkozást űznek/olyan környezetben mozognak, ahol adják magukat a helyzetek.
Egyszóval hogyan lehet pár mondat alapján megítélni másokat, amikor ehhez az egész életét kellene ismerni?
"És az ide író srácok milyen jogon ítélkeznek egy teljes nem fölött(nők)? "Minden nő csak a külsőt nézi, csak a tahók kellenek nekik, csak a pénz számít" ismerős?"
Igen, ismerős. Erre azut felelném, hogy az ember általában azt jegyzi meg, amit a leggyakrabban tapasztal. Mivel a kérdésben említett lányok bizonyos értelemben "közszereplők", a nem ebbe a típusba tartozók viszont zárkózott/visszahűzódó életet élnek, ezért sokkal könnyebb azt hinni, hogy minden lány ilyen.
Tudom, enyhe vígasz a példa; de 23-24 évvel ezelőtt Ausztriában sok helyen kiírták, hogy "Magyar, ne lopj!" Pedig ott ezt felnőtt, elvileg értelmes és nyugati állampolgárok írták ki.
"Értsük meg, ez nem az ingyenes lelkisegély szolgálat."
Sokaknak pedig az. Ma Magyarországon kb. másfél millió embernek nincs barátja és ez elég aggasztó. Másrészt az utóbbi időben sok lelkisegély-szolgálatot bezártak, forráshiányra hivatkozva. Ezt nem is szeretném minősíteni, mivel fennakadnék a trágárságszűrőn.
Igen! Oka van! először ha a kérdés hülye, Másodszor sokan nem tudják beleérezni magukat a 14-15 évesek tudatlanságába, pedig nekik nagy problémájuk van. Ezt kihasználva mások ilyennek kiadva magukat írnak kitalált hü lye kérdéseket, majd a sarokból nézve figyelik, ahogy egymásnak ugrunk , majd a Trollok is beszálva letámadják az oldalt.
Emellett elsiklik a sok olyan kérdés, amire valóban választ várnak. De ha csak a 30 % megkapja a válaszát, már jó az arány. Ha bejönnek a buta kérdések, vagy buta válaszok, velük együtt a Trollok, számoljunk 10-ig és nyuguljunk le.
Hú! Kész nyelvújító lettem Nyuguljunk le. Jó mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!