Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ítélkezhet bárki is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ítélkezhet bárki is ezen az oldalon a beíró srácokon, mikor nem is láthat bele az életébe?

Figyelt kérdés

Aki legalább minimális ideje figyelemmel kíséri a Gyakori Kérdések íratlan törvényeit, az tisztában van vele, hogy aki itt le meri írni a problémáit a lányok terén, az nem sok jóra számíthat. Kegyetlenül megkapják a beosztásukat és ki is gúnyolják őket. Valamint össze is hasonlítják őket a sikeresekkel, akiknek ezzel nincs problémájuk és ezen esetekben szintén következik az ítélet.

Én azt gondolom, senkinek nincs joga ítélkezni. ahogyan észrevettem, sokkal bonyolultabb a való élet, mint ahogyan itt sokan beállítják. Senki nem tudhatja például, milyen volt az előélete az illetőnek, milyen tapasztalatokat szerzett. Nem ismerhetik a próbálkozásai számát, sem azok minőségét, körülményeit.Nem tudhatják, milyen társas, szociális élete volt/van.

Ezen kívül, azt vettem észre, hogy a sikeres srácok komoly része nem tanulta a tudományát, hanem olyanná vált, amilyen. Van, amelyikük olyan vonzerővel bír, ami önmagában elég, mások irdatlan mennyiségű szociális körrel rendelkeznek, megint mások olyan foglalkozást űznek/olyan környezetben mozognak, ahol adják magukat a helyzetek.

Egyszóval hogyan lehet pár mondat alapján megítélni másokat, amikor ehhez az egész életét kellene ismerni?

2013. jan. 2. 21:51
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Nem biztos ám, hogy felesleges trollkodni. Én mindig abban bízom, (hogy ha már a normális válaszok nem), de ez hátha felébreszti a kérdezőt. És hátha elkezd változni...
2013. jan. 2. 23:52
 42/51 A kérdező kommentje:

Lehet. Csak akkor van értelme, ha értelmes trollkodásról van szó. :D

Tudom, elég abszurdan hangzik. Szóval, ha építő jellegű a kritika.

2013. jan. 2. 23:55
 43/51 anonim ***** válasza:

Egy újabb adalék jutott az eszembe.

Amikor embertelenül rossz helyesírással, vagy ezzel a buta rövidítésekkel írnak, akkor szintén mindegy a téma, átalakul az egész Magyar órává.

2013. jan. 3. 00:03
 44/51 A kérdező kommentje:
23.37, azért kicsit komolyabbra fordítva a szót: sajnos vannak olyan esetek is, amikor balszerencséjére az illető olyan helyzetekbe keveredik, amik nagyban kihatnak rá. Arra gondolok, amikor a lehetőségeihez mérten kihozza magából a legjobbat, de többször egymás után is olyan lányokkal akad össze, akiknek óriási az igényszintje és egyben durvák is az elutasításaiknál. Ez manapság sajnos könnyen megeshet és egy kevésbé stabil személynek iszonyat levághatja az önbizalmát.
2013. jan. 3. 00:04
 45/51 A kérdező kommentje:
73 %, ez teljesen jogos. Azt nem értem, hogy az ilyen emberek milyen suliba járnak/jártak?
2013. jan. 3. 00:06
 46/51 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy egyre több a nem stabil személyiség. Azután ha Ő tesz fel egy kérdést, a kérdés maga sem lesz stabil. Így a kérdés sorsa már meg is pecsételődik.
2013. jan. 3. 00:08
 47/51 anonim ***** válasza:

Hajajajaj!

itt a válasz a kérdésre! tessék elolvasni. Egy átfogó értékelés.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2013. jan. 3. 00:11
 48/51 A kérdező kommentje:
Egy példát azért írnék arra is, hogy miért is írtam ki ezt a kérdést. Volt itt korábban egy olyan srác (azóta már lelépett a GyK-ról), aki rendre oltotta az embereket. Privátban beszéltem vele egyszer (még e-mail-en, mert ez a gyakori átalakulása előtt volt) és kiderült, hogy a mostani, gyönyörű barátnőjét egy házibuliban ismerte meg. Elvileg ez a legjobb lehetőség barátnőszerzésre, de arról elfeledkezett, hogy piszok nagy szerencséje is volt. Én és még más srácok is nem házibuliból ismertük meg egyik barátnőnket sem, mert valahogy mindig olyan banzájokat sikerült kifognunk, ahol 3:' volt a fiú lány arány és minden lányra legalább ketten nyomultak. Ilyen helyzetben-hacsak nem vagy klasszisokkal jobb a többieknél-szinte lehetetlen csajozni. Szóval neki pl. komoly szerencséje volt, amit nem is fogott fel szerintem. Ehhez képest másokat meg leszólt itt az oldalon és elég keményen.
2013. jan. 3. 00:13
 49/51 A kérdező kommentje:

Köszi a linket!

A nem stabil személyiségre reagálva azért elmondanám, hogy sok színész is van itt az oldalon. Akik a fenti srácok ellentétei, hiper-szuper mindenük, eközben lódítanak, mint Münchausen báró. Volt már ilyenre is példa az oldalon, az illető a lebukása után el is tűnt a fórumról.

2013. jan. 3. 00:19
 50/51 anonim ***** válasza:
Igen, igazad van. Az előbb is volt itt egy srác, akit a szülei tiltottak a szerelmétől, mert a lány szegény,, Ő meg egy negyvenmilliós kombájnt örököl majd. és a Kánaánban lakik. Ez is a Hári János volt. Mindegy! Százalékos arányban, ha kevés is, mindig jut egy két jó tanács annak aki megérdemli.
2013. jan. 3. 00:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!