Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ítélkezhet bárki is ezen az oldalon a beíró srácokon, mikor nem is láthat bele az életébe?
Aki legalább minimális ideje figyelemmel kíséri a Gyakori Kérdések íratlan törvényeit, az tisztában van vele, hogy aki itt le meri írni a problémáit a lányok terén, az nem sok jóra számíthat. Kegyetlenül megkapják a beosztásukat és ki is gúnyolják őket. Valamint össze is hasonlítják őket a sikeresekkel, akiknek ezzel nincs problémájuk és ezen esetekben szintén következik az ítélet.
Én azt gondolom, senkinek nincs joga ítélkezni. ahogyan észrevettem, sokkal bonyolultabb a való élet, mint ahogyan itt sokan beállítják. Senki nem tudhatja például, milyen volt az előélete az illetőnek, milyen tapasztalatokat szerzett. Nem ismerhetik a próbálkozásai számát, sem azok minőségét, körülményeit.Nem tudhatják, milyen társas, szociális élete volt/van.
Ezen kívül, azt vettem észre, hogy a sikeres srácok komoly része nem tanulta a tudományát, hanem olyanná vált, amilyen. Van, amelyikük olyan vonzerővel bír, ami önmagában elég, mások irdatlan mennyiségű szociális körrel rendelkeznek, megint mások olyan foglalkozást űznek/olyan környezetben mozognak, ahol adják magukat a helyzetek.
Egyszóval hogyan lehet pár mondat alapján megítélni másokat, amikor ehhez az egész életét kellene ismerni?
Lehet. Csak akkor van értelme, ha értelmes trollkodásról van szó. :D
Tudom, elég abszurdan hangzik. Szóval, ha építő jellegű a kritika.
Egy újabb adalék jutott az eszembe.
Amikor embertelenül rossz helyesírással, vagy ezzel a buta rövidítésekkel írnak, akkor szintén mindegy a téma, átalakul az egész Magyar órává.
Hajajajaj!
itt a válasz a kérdésre! tessék elolvasni. Egy átfogó értékelés.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Köszi a linket!
A nem stabil személyiségre reagálva azért elmondanám, hogy sok színész is van itt az oldalon. Akik a fenti srácok ellentétei, hiper-szuper mindenük, eközben lódítanak, mint Münchausen báró. Volt már ilyenre is példa az oldalon, az illető a lebukása után el is tűnt a fórumról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!