Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Szerintem ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Szerintem ez csak szórakozik, nem?

Figyelt kérdés

van egy srác, aki kicsit messze lakik tőlem, de ide pestre jár suliba.

lassan 1 hete hogy randiztunk, jó volt együtt, azóta chaten egyfolytából a randiról beszél, hogy jól érezte magát stb.

Oké tudom, hogy lesz egy versenye és arra sokat kell tanulnia, de legközelebb csak FEBRUÁRBAN akar találkozni.

Ha annyira tetszem neki nem tud rám időt szakítani januárban?? Ez most komoly???? mit is kéne most lépnem???? most hatalmasat csalódtam, tök szomorú vagyok

2013. jan. 1. 20:12
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

holott, ezen a héten még végig téli szüneten van, azt hittem legalább elhív ezen a héten egy második randira,mert már annyira emlegeti a 2. randit, hogy reménykedtem benne, hogy minél hamarabb sort kerítünk majd rá.

Erre írja, hogy "akkor februárban összefutunk majd valamikor" :O azt hittem leesik az állam.

Ez most teljesen hülyének néz??? Azt hiszi hogy örökké rá fogok várni, szerinte így kell udvarolni egy csajnak, hogy havonta 1x majd elviszi randizni???

Most én reagálom túl, vagy más is kiakadna??

Most mit csináljak, ne beszéljek vele többet??? Ezek szerint nem érdeklem annyira?

2013. jan. 1. 20:14
 2/16 A kérdező kommentje:

Istenem, nem tudom elmondani hogy mennyire csalódott és megdöbbent vagyok.

De most komolyan, mit képzel magáról ez a srác???

2013. jan. 1. 20:17
 3/16 A kérdező kommentje:

és hozzáteszem hogy minden este teszi nekem a szépet, poénkodik, bókol stb. És NEM egy csajozógép!!!

És írta hogy azért február mert a januárról még nem tud biztosat, hogy mi lesz...

MIVAN??? aki velem akar lenni az szakít rám időt.

Ő találta ki hogy randizni akar...nem én, ebbe nem gondolt bele hamarabb?? ez hülye??????

2013. jan. 1. 20:23
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem túl reagálod. Ha leveleztek, ezt tőle is megkérdezhetted volna.

"Szerintem ez csak szórakozik, nem?" Hát ez az, hogy nem szórakozik, hanem tanul.

2013. jan. 1. 20:25
 5/16 anonim ***** válasza:

Na azért valljuk be, ha annyira akarok egy lányt, csak éppen versenyre kell tanulnom, akkor megragadok minden lehetőséget a kapcsolattartásra, hogy megvárja a februárt, és engem.

Egy-egy e-mail, sms, FB-üzenet meddig tart? Urambocsáss' hetente kétszer egy ötperces skypehívás...

2013. jan. 1. 20:29
 6/16 anonim válasza:
Ha csinos vagy én találkozom veled most januárba :)
2013. jan. 1. 20:31
 7/16 anonim ***** válasza:
Sztem ha így beszélsz róla, hagyd a p.csába, talál ő jobbat.
2013. jan. 1. 20:31
 8/16 A kérdező kommentje:

fúú nem tudom elmondani, hogy mennyire letaglózott ez az egész.

De most komolyan, simán megoldhatná hogy legalább hetente 1x még akár 1 órára is összefussunk.

Tanul, elhiszem oké.

De csak arra nincsen időm, amire nem akarok időt szaktani.

Akkor minek teszi nekem a szépet??? ilyen még nem volt velem, mit csinál most komolyan, ez nevetséges jah és ez egy 22éves srác

2013. jan. 1. 20:33
 9/16 A kérdező kommentje:
20:31 es, nem hiszem hogy neked ez jól esne, vagy nem akadnál ki, ha egy srác egy nap 7órán át randizna vele, utána minden este rád írna áradozna rólad, aztán benyögné hogy 1hónap múlva akar csak újra látni
2013. jan. 1. 20:34
 10/16 A kérdező kommentje:
és ha annyira nagyon elfoglalt, akkor minek kel hülyítenie? miért nem írta hogy majd februárban randizzunk először mert addig tanulni akar?? na és a 7végék??? azokon is ennyire elfoglalt?? érdekes
2013. jan. 1. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!