Normális az hogy 16 évesen nem engednek el szilveszterezni?
anyum elég szigorú, apum már rég elengedett volna, 1 falúval arrébb lenne a 'buli' de csak ilyen házi buli de anyum nem nagyon bírja a srácot mert egyszer csináltunk vodkás gumicukrot ( nem is az ő ötlete volt) és mégis őt hibáztatja hogy ő visz vele ilyenekbe.. és nagyon elakarok menni de anyum ragaszkodik hogy a nővéremék bulijába menjek és oda hívjak valakit, de hát z egyáltalán nem ugyanaz mert nem is vagyok jóba a nővérem haverjaival mert mind idős 20 valahány éves és oda hívni se tudok senkit mert mindenki abba a másik házi buliba lesz ahova én is szeretnék menni.. + anyumnak mondtam h vegyen pezsgőt, azt mondta rendezi erre gyerekpezsgőt vett.. ez komoly???! nem tudom h sírjak-e vagy nevessek, másokat mindenhova elengedik én már 1 hónapja mondtam neki hogy el szeretnék menni.. hogy vegyem rá?:S
16/L
Teljesen normális.
Én nem tudom, hogy rajtad sírjak-e vagy nevessek...
23/L
talán ha előbb kicsit áthívnád a srácot,hogy legalább pár percet 1-2 órát töltsön el nálatok,és megismerjék némire a szüleid .. már ha normális a srác tényleg.
Kössetek kompromisszumot,pl minden órában felhívod, így biztos lehet benne,hogy nincs semmi bajod és nem vagy hullarészeg. Megértem anyukádat,mert én is aggódnék a gyerekem után,de 16 évesen már el lehet engedni szilveszterezni ,ha egyébként normálisan viselkedsz,tanulsz,segítesz,nem állitasz haza részegen hétvégente stb gondolom nem kell az összes kizáró tényezőt felsorolnom.
Idegen helyre,egyedül én sem engednélek,de ha lezsnek ott barátnők/barátok akkor ezzel a telefonos megoldással mehetnél felőlem! Annál rosszabb,minél tovább aranykalitkában tartanak egy normális kamaszt,anno a mi társaságunkban volt egy ilyen lány ,nem engedték szinte sehová,se szilveszterkor,se máskor. Na az egyetemi évek alatt ,mikor kiszabadult a nagyvilágba elkezdett mérték nélkül inni/bulizni/ szexelni .
Mondjuk én nem vagyok szigorú szülő. Engem is féltettek,de fokozatosan azért adagolták a szabadságot/társasági életet/bulikat a szüleim,és nem is szálltam soha el később egyikkel sem,normális ember lett belőlem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!