Normális, ha anyámék nem engednek el bulizni, illetve?
Figyelt kérdés
Sötétedés után nem engedik, hogy egyedül menjek el. Nagyon zavaró, mert már 3-4 körül kezd sötétedni, és kocsival hoznak-visznek. Nem lehet velük normálisan leülni, megbeszélni, nem 'engednek'.
18l
2012. dec. 8. 19:18
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem az..18 éves vagy már!
2/6 anonim válasza:
Mert látszik, hogy még lélekben nagyon gyermek vagy. Azt, hogy kimehess, ennek a "lázadozását" már pár évvel ezelőtt el kellett volna kezdened. Amíg még mindenben szabályozni tudnak, nem fognak elég érettnek tekinteni semmihez sem.
4/6 anonim válasza:
Szerintem féltenek és kész! Ez érthető is, ha nem betegesen. A mai világban nagyon ronda dolgok történnek és ha olyan környéken laktok, ahol már történt egy s más, akkor megértem őket, és szerintem nem kell ebből ügyet csinálni. soka fektettek biztos beléd és nagyon szeretnek, nem akarják, hogy bajod essen.
5/6 anonim válasza:
Írd meg hány éves vagy? az se mindegy ki vinne és hozna. Ha még nem vagy 16 bizony én se engednélek el sehová . Rossz a közbiztonság,, valamit bele keverhetnek az italodba, amitől elkábulsz és azt csinálnak veled amit akarnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!