14-15 évesek! Hova mentek, hova engednek szilveszterezni? Kikkel? Milyen feltételekkel?
Figyelt kérdés
Főleg a lányok szüleinek a véleménye érdekel.2009. dec. 2. 11:31
1/37 anonim válasza:
hát az attól függ hova szeretnék menni...
11 fél 12 körűl jövök haza és ennyi,ja és a haverokkal.
2/37 A kérdező kommentje:
Tehát nem engednek egész éjjelre, sőt éjfélre sem maradhatsz...
Köszi a választ!
2009. dec. 2. 12:33
3/37 anonim válasza:
Én nem is akarok éjflig bulizni! Pedig szeretek bulizni meg minden, de ettől függetlenül én jól el vagyok otthon vagy a barátnőmmel! Ja és nem az első vagyok! Én nem megyek sehova családi körbe tök szupi lesz! Kajára nagynénémhez megyünk utána a hugommal "bulizok"!
4/37 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm a választ. Jó olvasni, hogy ebben a korban is megfelel még a család társasága :)))
2009. dec. 2. 16:15
5/37 A kérdező kommentje:
De hogyhogy nem akarsz éjfélig bulizni? A szilveszterben nem pont az éjfél a lényeg? :DD
2009. dec. 2. 16:16
6/37 anonim válasza:
családdal, apu 2 munkatársának családjával megyünk főtérre, át vkihez, vagy wellneselni :D
7/37 anonim válasza:
még nem tudom.amíg nem hívtak meg sehova,minek puhatolózzak anyuéknál?szerintem ugyanaz lesz mint minden évben...otthon anyámmal,apámmal leszek,én unatkozok,ők röhögnek a szilveszteri műsorokon.utálom-.-"
remélem meghív valaki és elengednek:)
14,5/L
8/37 anonim válasza:
Bárcsak tudnám hogy hova megyek... Tulajdonképpen mehetek és johetek mikor akarok, oda megyek ahova akarok, csak még egyenlore nem tudom hogy kivel és hova..:(
9/37 anonim válasza:
Este 10-től reggel 4-ig buliban leszek(barátnőimmel) éjfélkor haza telefonálok.Feltételek nincsenek.
15/L
10/37 anonim válasza:
nekem az olyan Szilveszteri dolgok jönnek be, hogy x-helyre előre befizetek mondjuk 5 ezer forintot és abba benne van az asztal, valamennyi ital és egy hidegtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!