Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14-15 évesek! Hova mentek,...

14-15 évesek! Hova mentek, hova engednek szilveszterezni? Kikkel? Milyen feltételekkel?

Figyelt kérdés
Főleg a lányok szüleinek a véleménye érdekel.
2009. dec. 2. 11:31
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
És egy 14 éves lánynak ezt támogatják a szülei?
2009. dec. 2. 21:50
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

most 15 és fél éves vagyok,és idén nőrvéremhez megyek buliznii:)

tavaly nem mehettem sehova:(

de amúgy mostt sem járok bulizni..:S csak mondtam,hogy azért legalább nővéremhez,és szilveszterkor engedjen el:)

2009. dec. 3. 15:48
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
ja és lány vagyok xD
2009. dec. 3. 15:48
 14/37 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2009. dec. 3. 15:52
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Én valószínűleg itthon leszek,egyedül tavaly voltam a legjobb barátnőmmel utána átmentünk pár haverhoz aztán haza.. jó volt de sajnos idén nekem nem ez lesz mert a legjobb barátnőm más menőbb lányokkal lesz és majd mennek minden fele én meg itthon fogok gépezni és ennyi lesz a szilveszterem .. anyuék nem engednek el sehova,és ők se mennek sehova mert mindenhol drága így én is szépen itthon maradok,ők nézik a műsorokat közben beszélgetnek nevetgélnek és jó bulinak veszik miközben én szarul érzem magamat mert unatkozok és még szilveszterkor se engednek el sehova más meg jól érzi magát :( és már előre látom hogy majd kérdezik hogy "na te mit csináltál szilveszterkor? én nekem nagyon jó volt,hülyültünk meg buliztunk.- Ja hát én csak otthon ültem" :( úgyhogy nekem kb ennyi..
2009. dec. 3. 18:45
 16/37 A kérdező kommentje:
Sajnálom!
2009. dec. 3. 19:07
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
14-15 évesen 4 barátnőmmel együtt szilvesztereztünk nálunk, itthon. filmet néztünk, beszélgettünk, társasoztunk, ökörködtünk, aztán lefeküdtünk aludni 3felé, a csajok pedig reggel elmentek.
2009. dec. 4. 13:21
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

én 14-15 évesen még a családdal szilveztereztem, de nem is éreztem szükségét annak,hogy elcsatangoljak, úgy voltam vele, ráérek még huszonévesen erre :) 16 évesen este 10ig elmentem egy barátnőmmel a mostani páromhoz(akkor még csak barátok voltunk),aki csak 5 percre lakik tőlünk, de utána hazajöttem és szintén itthon töltöttem a szilvesztert.Mostanában sem szoktam sehová menni, inkább a két család között ingázunk, hogy mindenkivel legyünk egy kicsit.

Ha nekem lesz egy ennyi idős lányom, valószínüleg el fogom engedni barátnőkhöz házhoz, de szigorúan csak megbízható helyre, megbízható barátokkal, és szülői felügyelettel(nem folyamatosan persze, de úgy, h néha rájuk néz valaki,hogy minden rendben van e).És éjfél után (legkésőbb 1kor) érte mennék. Discoba, utcára ilyesmibe semmiképp nem engedném...

2009. dec. 4. 17:40
 19/37 anonim ***** válasza:
ja, 20 éves lány voltam
2009. dec. 4. 17:41
 20/37 anonim ***** válasza:
32%
18:27-esnek:h át gratulálok a szüleidnek. reggel 4-ig buli? büszke vagy, mi? jó kis ...lesz belőled.
2009. dec. 5. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!