14-15 évesek! Hova mentek, hova engednek szilveszterezni? Kikkel? Milyen feltételekkel?
most 15 és fél éves vagyok,és idén nőrvéremhez megyek buliznii:)
tavaly nem mehettem sehova:(
de amúgy mostt sem járok bulizni..:S csak mondtam,hogy azért legalább nővéremhez,és szilveszterkor engedjen el:)
én 14-15 évesen még a családdal szilveztereztem, de nem is éreztem szükségét annak,hogy elcsatangoljak, úgy voltam vele, ráérek még huszonévesen erre :) 16 évesen este 10ig elmentem egy barátnőmmel a mostani páromhoz(akkor még csak barátok voltunk),aki csak 5 percre lakik tőlünk, de utána hazajöttem és szintén itthon töltöttem a szilvesztert.Mostanában sem szoktam sehová menni, inkább a két család között ingázunk, hogy mindenkivel legyünk egy kicsit.
Ha nekem lesz egy ennyi idős lányom, valószínüleg el fogom engedni barátnőkhöz házhoz, de szigorúan csak megbízható helyre, megbízható barátokkal, és szülői felügyelettel(nem folyamatosan persze, de úgy, h néha rájuk néz valaki,hogy minden rendben van e).És éjfél után (legkésőbb 1kor) érte mennék. Discoba, utcára ilyesmibe semmiképp nem engedném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!