Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem vagyok normális?...

Tényleg nem vagyok normális? És az anyám miért ilyen velem?

Figyelt kérdés

Az anyám mindig ilyen furán viselkedik velem, mintha két személyisége lenne...mondjuk ma reggel lementem a konyhába és először ilyen tök kedves volt velem, utána bement a fürdőszobába és csak azt hallottam, hogy ordibál nekem, erre odamentem és üvöltözni kezdett velem, hogy a hütőben ott volt fél liter tejszín és hogy hol van? Én meg mondtam neki, hogy honnan tudjam, erre tovább ordibált velem, hogy ne hazudjak, meg hogy milyen nemnormális idióta vagyok és biztos valami agybetegségem van, hogy semmire sem emlékszek, merthogy ő megtalálta a szelektív kukás zsákban a tejszín dobozát és biztos én ittam meg. És már nem tom hányszor mondtam neki, hogy nem én ittam meg, de nem hiszi el és mióta apám hazajött, neki is ott mondja a magáét, hogy -Ez a hülye gyerek itt hazudozik nekem, hogy ő nem itta meg, de én tudom, hogy ő volt!!

Miért viselkedik velem így? És most tényleg nem vagyok normális? Amúgy szerintem az ízén csak észrevettem volna, ha esetleg meg is ittam volna tej helyett, hogy az nem tej...

15l

2012. dec. 29. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én szüleim is színváltósak.Ez többnyire attól függ,hogy mi történik a munkahelyükön.Ha stressz van,akkor jön az acsarkodás,viszont ha nyugi van,akkor velem is tök kedvesek,kivéve,amikor nem.Lehet,ennek nincs is túl sok köze hozzád,én is mindig kis dolgokkal húzom ki a gyufát.Próbálj meg nem törődni vele.
2012. dec. 29. 13:03
 2/3 anonim válasza:
Szerintem anyukád csak feszült és ideges valami miatt és tudod azokon tölti ki a dühöt akiket szeret.:/ próbálj vele beszélni üljetek le filmezni vagy valami kis programot találj ki hogy fel vidítsd és próbálj kedveskedni vele és nyugtasd meg :)
2012. dec. 29. 13:12
 3/3 anonim válasza:
Már bocs de szerintem anyukád nem normális... de nyugi az én anyám is mindig mindent rám fog szóval megszoktam...szinte az egész család mindent mindig rám fog meg hogy mindig én koszolok össze mindent meg hogy mindig én vagyok mindennek az oka de azért ugráltatni tudnak... ha akarsz beszélgetni írhatsz üzenetet mert tudom milyen ... meg egyszer ordít utána kedves... ja és anyámnak még a munkahelyi stresszre se lehet fogni mert nem is dolgozik... és mindig keresztbe tesz nekem stb
2012. dec. 31. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!