Normális anyám?

Figyelt kérdés

Ma mentem volna paintball-onzni. Már jó előre szóltam. Anyám ma hazajött (20 perce), és eldöntötte, hogy nem megyek, mert meleg van, és nem fog 2 hétig ápolgatni, ha napszúrást kapok, és ha valami bajom lesz.

Kisétálni meg nem akarok, mert nincs kedvem balhézni anyámékkal.

18l

2012. aug. 3. 12:02
 1/8 anonim válasza:
100%
megnyugtato,hogy nem csak nekem van ilyen kiszamithatatlan anyám:D
2012. aug. 3. 12:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Jééézusom, még mindig mondja 'kitágulnak az erek az agyadban, leesik a vérnyomásod, és beteg leszel'
2012. aug. 3. 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Normális. Én is féltenélek, hogy a "szkafanderben", rohangálva, a tűző napon valami bajod lesz. De ha menni akarsz, beszéld meg vele, hogy majd tanulsz a hibádból (ha tényleg napszúrést kapsz), de ha nem lesz bajod, akkor soha nem tiltja meg az ilyen időben való paintballozást.
2012. aug. 3. 12:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta, ha el merek menni, mindent megtilt, és ő fog vinni mindenhová autóval. Mellesleg sehová sem megyek, csak néha a városba pár ismerősömmel. Sehol nem voltam nyáron, csak 6 napra kereszténytáborban (oda elengedett, mert tudta, hogy 'jó kezekben vagyok')
2012. aug. 3. 12:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Elég szigorúan fog Anyukád...,ennek meg is lesz a böjtje ha majd egyszer besokallsz és fellázadsz... Kicsit engedhetné lazábbra a gyeplőt,túl aggódósnak látom.Beszélj vele,hogy már nem vagy kislány és vegye kicsit lazábban a dolgokat.
2012. aug. 3. 13:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem irigyellek, az én anyám bízott bennem annyira 18 évesen, hogy feltételezte, egészséges az ítélőképességem, el tudom dönteni, mi a jó nekem, és mi nem.
2012. aug. 3. 13:13
 7/8 anonim válasza:

Az en velemenyem az,hogy anyukad jot akar,mindig jot akar neked,de ez azert van,mert meg mindig az o kisgyerekenek nez.Ez azert van,mert szeret.

Szerintem tudatositani kell benne azt,hogy mar megnottel,es nem kell mar mindenbe beleszoljon,mivel mar felnott vagy.

Ulj le es beszeld meg vele ezt.

18eves vagy.Ha akarsz,elmehetsz dolgozni par honapra,hogy legyen penzed,es elutazhatsz egyedul akar a vilag masik felere is,es anyud ebbe nem szolhat bele,csak a velemenyet mondhatja el.

Szerintem egy ember eleteben eleg rossz dolog a tulzott szuloi szigor,mivel elobb-utobb ezek miatt,nagyobb korodban kesztetest erzel arra,hogy kiprobalj olyan dolgokat,amik eddig tiltva voltak,ezzel is visszavagva a szuloknek.

Mond meg neki kovetkezokor kulturaltan,hogy felnott vagy,es akkor mesz paintball-ozni(vagy akarhova),amikor akarsz.

Persze lehet,hogy majd megkoszonod a szuleidnek 1x,hogy igy vigyaztak rad.Ezt csak szeretetbol tettek.

En egy masik kategoriahoz tartozom,mivel engem nem ugy neveltek,hogy megszokjam,hogy mindig van kihez fordulni.

Engem is nagyon szeretnek,de 16 evesen kb oda megyek ahova akarok,es amikor akarok,mert megszoktam,hogy vigyaznom kell magamra.Ha napszurast kapok,akkor kovetkezokor meggondolom,hogy ilyen idoben megyek-e valahova,de akkor is az en dontesem.Ha akarok,akk kovetkezokor is elmegyek.

Ennek ellenere,soha nem probaltam a cigit,drogokat.

Alkoholt meg szuleim elott is szoktam keveset inni,de ha mashol iszom,akkor elmondom nekik,mert bizom bennuk.

Soha semmit nem vittem tulzasba.

Ha hozzajuk fordultam,akkor mindig segitettek,de nem probaltak segiteni,ha en nem akartam.

2012. aug. 11. 09:18
 8/8 anonim válasza:

Értheto, hogy félt téged. 18 éves lány vagy, gondolom érett. Szerintem legkozelebb ulj le és beszéld meg vele. Ha bízik benned el fog engedni.

16 éves vagyok és airsoftozom. Anyám félt. De mégi elenged, mert tudja, hogy ez a szenvedélyem. Voltam már nyáron tuzo napon, melegben, majd megsultem, rajtam a taktikai mellény vagy voltam már mínuszokban is. Éjjel is. Beszéld meg vele, 18 évesen nem kéne, hogy gondod legyen. Hajrá!

2012. dec. 23. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!