Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszerűen irritál az anyám....

Egyszerűen irritál az anyám. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
szó szerint irritál.Az idegeimre megy és ezt valószínüleg anyu hugától /vagy attól akitől ő/ örököltem.Ő ugyanúgy nem jön ki anyuval.Ugyanaz a baja mint nekem és alapjáraton nem bírjuk ahogy beszél,azt hogy állszent meg úgy az egész személyhisége piszkosul irritál.Nem is szeretek a közelébe lenni mert ideges leszek tőle.Borzalmas kisugárzása van.Rendesen taszít.Ha meghallom a hangját érzem hogy frusztrált leszek.Próbál olyanná nevelni mint amilyen ő de nem akarom.
2012. júl. 27. 12:41
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Ha egy légtérbe vagyunk(,bár annyi is elég hogy tudom,hogy itthon van ) nem tudom önmagam adni.Ha ketten megyünk valahova akkor sem.Irányít a tudatalattiával vagy mittudom én.Alig várom hogy elköltözhessek és a saját életem éljem.

17\L

2012. júl. 27. 12:46
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Jaj, te szegény. Hát költözz el most, aztán tartsd el magad. Isten ments, hogy egy ilyen gonosz "rossz hangú" lénnyel kelljen együtt élned.
2012. júl. 27. 12:53
 3/17 A kérdező kommentje:
te még nem éltél olyan emberrel aki alapjaiban irritál...
2012. júl. 27. 12:58
 4/17 anonim ***** válasza:

Ha nem írtad volna, hogy 17 vagy, azt gondoltam volna, hogy max. 13. Rettenetesen gyerekes vagy.

Semmi konkrétumot nem írtál csak nyavalyogsz, hogy milyen szörnyű az anyukád (anyukád és nem az anyád). Valamit nem engedett meg és most lázadsz? Kapj egy kicsit a fejedhez és kezdj el úgy viselkedni, mintha kinőttél volna már a pelusból.

Állszent=álszent

2012. júl. 27. 13:10
 5/17 rekrekrek válasza:
Költözz csak el nyugodtan, majd megtudod, milyen az élet.Főzz, moss ,takaríts. Még egy zsömlét sem vesz senki reggelire.De jó lesz az neked.Legalább megtanulod!
2012. júl. 27. 13:18
 6/17 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem vagyok gyerekes.Ezt érzem.Nem azért mondom mert valamit nem engedett meg egyszerűen csak idegesít ha a közelében vagyok.Hallottál olyanról hogy energia vámpír!? Na anyu pont ez.Már ha érted...
2012. júl. 27. 13:18
 7/17 anonim ***** válasza:
Oltári, semmi konkrétumot nem írsz, csak pocskondiázod azt az embert, aki 17 évig nevelt, etetett, és gondoskodott rólad...
2012. júl. 27. 13:19
 8/17 A kérdező kommentje:
Simán megélnék egyedül is,és az első adandó alkalommal el is megyek innen.Nem kell minden tízen évest életképtelennek nézni...
2012. júl. 27. 13:21
 9/17 A kérdező kommentje:
egyébként 17 éve /sőt mikor terhes volt velem akkor is/ dohányzott.Nem érdekli,hogy passzív dohányos vagyok születésem óta.Napi 2 doboz cigit szív a szobám mellett.Igen ezért kell tisztelem....
2012. júl. 27. 13:34
 10/17 anonim ***** válasza:
64%
nem, azért tiszteld, mert megszült, pelenkázott, etetett, ruházott, ruházott, megtanított járni, beszélni, embert nevelt belőled, iskolába járatott, tankönyveket vett, zsebpénzt adott, és sorolhatnám!!!!!
2012. júl. 27. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!