Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az tényleg nem normális ha az...

Az tényleg nem normális ha az anyám olyanokat mond hogy megöl?

Figyelt kérdés

Pl legutóbb vagy 5perce mondta ezt mert a nyomoronc nővérem bejött a szobámba és kitakodott az ÉN szekrényemben én meg mondtam nwki hogy mit csinál az anyám meg rámordított hogy azt amit akar én meg mondtam neki hogy hát az ÉN szobámban nem. És ezért az anyàm olyanokat mpndott hogy kussoljak be különben megöl meg hogy amiért apámra hasonlítok őt már semmi nemy tartja vissza hogy legyilkoljon.

Amikor barátnőmnek meséltem ezt meglepődött hogy neki nem szoktak ilyet mondani. Akkor most az én szüleim nemnormálisak?

2012. dec. 25. 10:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

Nem teljesen..

Felesleges hozzád vágnia, hogy olyan vagy, mint apukád, mert egyrészt nem kérted az életet, amiért hálás legyél, és hogy legyen kit 'megölnie', másrészt pedig anyukád szült apukádtól gyereket, tehát tudta jól, hogy nagy az esélye annak, ha hasonlítasz rá több szempontból is.

Kitartás! És boldog karácsonyt

2012. dec. 25. 10:22
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Normálisnak nem normális dolog,de sajnos nem ritka eset,hogy családon belül így beszélnek egymással.Anyukád rád apukád miatt haragszik,mert rá hasonlítasz,pedig arról nem tehetsz.Kollégiumot ajánlom,utána mielőbb próbálj önállósodni,vagy anyukádnak pszichológus kellene.
2012. dec. 25. 10:26
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm...

És köszi 1. neked is boldogabbat..

2012. dec. 25. 10:33
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sem normális.
2012. dec. 25. 10:36
 5/15 anonim ***** válasza:
Mert szerinted normális?
2012. dec. 25. 10:36
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
anyád egy mintapéldás lelki és idegbeteg, aki sose tudott elfogadni téged, jóformán a gyerekének se tekint, egy elbaxott életű ringyó volt világ életében, aki még magához illő pasit se tudott összeszedni, és ez meg pluszban élet végéig tartó komplexusba sodorta. Nem tudom apáddal mi lett, de ha lelépett javaslom te is tégy úgy, aztán azelmebetegeket meg hagyd a maguk nyomorába beledögleni.
2012. dec. 25. 10:46
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Bolond és gyülölködõ az anyád, szégyelheti magát!
2012. dec. 25. 11:15
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Az tényleg nem az, föleg karácsonykor.
2012. dec. 25. 11:32
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem normális dolog. Hogy mondhat egy anya ilyet a gyerekének, hogy megöli?

Ha anyu mérges rám valamiért, akkor max azt mondja, hogy hülye vagyok, nekem ez is rosszul esik, de ilyen nagyon ritkán van.

Nővéredet szereti? Vagy őt is szokta alázni?

Azt nem értem miért kell az ilyen embernek egyáltalán gyerek.

2012. dec. 25. 11:55
 10/15 A kérdező kommentje:

Apám is velünk lakik, de nálunk az a megszokott, hogy a nap 24 órájában megy az üvöltözés, már az is irritálja őket, hogy a másik levegőt vesz. Ma pl. arra keltem fel reggel, hogy azt ordibálták egymásnak, hogy dögöljenek meg, meg hogy anyám már el akar válni...mondjuk ezt kb, minden veszekedésüknél elmondja, mégsem csináltak eddig semmit. De amúgy a válással kapcsolatban, volt, hogy anyám a fejemhez vágta, hogy mindig miattam veszekednek és miattam akarnak elválni.

Egyébként most lehet, hogy én leszek a szemét meg minden, de már én is azt kívánom mióta, hogy bárcsak elválnának....akkor legalább valamennyire nyugtom lenne, nem így kellene felnőnöm, hogy mindenki ordibál egymással.

Amúgy anyám a nővéremet is utálja, meg úgy mindenkit a családban, de szerintem engem gyűlöl a legjobban, mert nekem gyakran szokta mondani is, hogy -De utálom ezt az idiótát!! És engem még olyanokért is cseszeget, amik egy viszonylag normális embernek fel se tűnnének, mondjuk majdnem agyonvert egyszer azért, mert nem akartam evésnél felgumizni a hajam, mert gyűlölöm, amikor fel van gumizva.

2012. dec. 25. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!