Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az tényleg nem normális ha az...

Az tényleg nem normális ha az anyám olyanokat mond hogy megöl?

Figyelt kérdés

Pl legutóbb vagy 5perce mondta ezt mert a nyomoronc nővérem bejött a szobámba és kitakodott az ÉN szekrényemben én meg mondtam nwki hogy mit csinál az anyám meg rámordított hogy azt amit akar én meg mondtam neki hogy hát az ÉN szobámban nem. És ezért az anyàm olyanokat mpndott hogy kussoljak be különben megöl meg hogy amiért apámra hasonlítok őt már semmi nemy tartja vissza hogy legyilkoljon.

Amikor barátnőmnek meséltem ezt meglepődött hogy neki nem szoktak ilyet mondani. Akkor most az én szüleim nemnormálisak?

2012. dec. 25. 10:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szóval anyud ver is? Miért nem mentek a gyermekvédelmisekhez? Ha ver menj kórházba és vetess látletet, mert ez bizonyíték ellene. Hiába mondogatják anyudék, hogy elválnak, ez ilyen típusú emberek előbb szúrják le egymást egy nagy késsel. Gondolom egy kis alkohol is befigyel a háttérben még.

Komolyan mondom az ilyen embereket be kéne zárni.

2012. dec. 25. 17:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi, de amúgy nem isznak.
2012. dec. 25. 17:12
 13/15 anonim ***** válasza:

ezért amit műveltek eddig már rég leültették volna mindkettőt, de legalábbis azt a kretén elmebeteg anyádat, azt bent pár elbuzult cigány ringyó megdolgozta volna, hogy embert nem akarna többet látni.

Ezzel legalább végleg megszabadulnál az ilyen átoktól, mert az ilyen rokonság már szó szerint az, meg se próbálj az ilyenek között felnőni, vannak más rokonaid, vagy ha az nem megy kérjed te a gyámság alá helyezést.

2012. dec. 26. 10:14
 14/15 anonim ***** válasza:
már hogy lenne normális? ez tönkreteszi a gyermek lelkét, ha ilyen a szülő.... tapasztalat :(
2012. dec. 27. 00:52
 15/15 avellana ***** válasza:

Meg ne haragudj, de én szétverném édesanyukád térdkalácsát, majdan megkérdezném tőle, hogy mégis mi bántja piciny lelkét?

Ez nem normális. A gyámügyiseknek tuti jó karácsonyfájuk lehet - megnézed a kedvemért?

2012. dec. 27. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!