Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Édesanyámmal élek és csak én keresek. Régebben ő is dolgozott de akkor is inkább csak alkalmi munkákból élt. Tele volt adóssággal és az apum segített neki (hozzáteszem 15 éve elváltak) kb 2millió ft-ot fizetett ki, de anyumnak sikerült újra eladósodnia, a ház az én nevemen van hiába kezdtem el most dolgozni már akkora adóssághalmazt hagyott maga után hogy kb képtelenség mit tenni. Apum és én nem tudunk mit kezdeni anyummal most őszintén szerintetek ezek után normális ha gyűlölöm az anyámat?2012. dec. 28. 18:15
2/4 anonim válasza:
Normális, de költözz el a franca. Majd te is a sorsára jutsz.
3/4 anonim válasza:
Nem gyulolni kell, hanem levallnod rola! NEm tudod megnevelni ebben a korban, s mint latod, hogy boldogan el, mivel mindig kapott erre lehetoseget, ezt kell neked megszuntetned most! A haz a te neveden van, tehat kulon lakreszt lehet neki biztositanod, ahol egyedul el, toled kulon, onmagarol gondoskodik pl.
4/4 A kérdező kommentje:
miért költözzek el a saját házamból? De most az is hogy nézne ki hogy kiraknám a saját anyámat?
2012. dec. 28. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!