Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

A keresztanyukámnak van férje, kb 45 éves, 2 gyereke is van.

Még csak 2-3 éve ismerjük őt, már azóta sem szimpatikus nekem. Azt már megszoktam, hogy mindig hozzámér, meg simogat, gondoltam valami berögződés lehet nála.

De amikor kicsit közelebb ültünk egymáshoz, elkezdi nekem, hogy maszturbálok-e. Mi köze hozzá?! Ekkor elmagyarázta az egészet, közbe simogatott, és nagyon kellemetlenül éreztem magam. Aztán mondta hogy majd meséljek neki, mert nagyon kiváncsi rá.

Ezt nem mondtam el senkinek de remélem hogy ti tudtok segíteni. 14/L

2012. dec. 27. 08:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen mondd el a szüleidnek,az alakot meg kerüld el,mielőtt még nagyobb baj lesz!
2012. dec. 27. 08:51
 2/9 A kérdező kommentje:
de nem tudom elkerülni, hiszen minden szülinap/ünnepnapon találkozunk
2012. dec. 27. 08:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

nem nem normális...

helyedbe mit tennék??

AZONNAL SZÓLNÉK SZÜLEIMNEK! ők elintézik ne aggódj.

1x nekem is volt,egy "jó" családi barát kezdett el fogdosni.. 11-12 lehettem..nem mondtam el az elején,majd amikor jött másodszorra is megint elkezdte..

de!! amikor mondta anyu hogy jön megint a barátunk,mondtam anyu üljünk le mondani akarok valamit. mondtam hogy 2x is fogdosott,meg simogatott..akkor anyu mondja: (nagyon dühös piros fejjel) kicsim,menj le egy kicsit játszani,majd hívlak.. a ház előtt volt a játszótér,ráláttam az ajtónkra.. a pasi kék zöld foltottal ment el.. szólj a szüleidnek mielőtt megerőszakol..nem fognak érte téged bántani,de mond el nekik. ne halogasd..

2012. dec. 27. 08:59
 4/9 fallenangel_33 ***** válasza:
Semmiképp sem hagyd, hogy hozzád érjen. Ne maradj vele egyedul egy szobában, ne hallgasd végig, ha kellemetlen témákat hoz fel - 14 éves vagy, légy ontudatos, jelentsd ki, hogy "ezt nem veled fogom megbeszélni" vagy semmi kozod hozzá" és hagyd faképnél. És igen, mindenképpen ulj le a szuleiddel. Nyilván tagadni fog, téged próbál majd beálítani hisztis kis kamasznak, de ez ne zavarjon, ez a kisebbik baj. Légy eros, szorítok!
2012. dec. 27. 10:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindenképpen mondd el a szüleidnek!!

Ha a keresztanyukád nem annyira szerelmes, hogy ne lásson tisztán, legalább ő is elgondolkodhat, szeretne-e ilyen férfival élni.

Két emberrel is jót tehetsz, magaddal mindenképp!

Ne légy butus, hogy tűröd minden családi összejövetelen, nem vagy köteles!!!

2012. dec. 27. 11:24
 6/9 A kérdező kommentje:
rendben, akkor ha megint fölhozza a témát, akkor megpróbálom lerázni. csak kicsit félek hoy mit fog reagálni
2012. dec. 27. 12:20
 7/9 A kérdező kommentje:
azt viszont nem értem, hogy a 16 éves nővéremmel normálisan viselkedik
2012. dec. 27. 13:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondd el szüleidnek, és ha kérdez, ne mondj semmit. Ne menj hozzá túl közel, ha pl. ülsz, leül melléd, menj onnan, és ne érdekeljen mit szól hozzá. Szüleidnek mindenképp mondd el, és azt is, mikről kérdezget!
2012. dec. 27. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Azonnal szólj az apádnak, vagy az édesanyádnak.
2012. dec. 27. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!