Szerintetek ez normális?
A keresztanyukámnak van férje, kb 45 éves, 2 gyereke is van.
Még csak 2-3 éve ismerjük őt, már azóta sem szimpatikus nekem. Azt már megszoktam, hogy mindig hozzámér, meg simogat, gondoltam valami berögződés lehet nála.
De amikor kicsit közelebb ültünk egymáshoz, elkezdi nekem, hogy maszturbálok-e. Mi köze hozzá?! Ekkor elmagyarázta az egészet, közbe simogatott, és nagyon kellemetlenül éreztem magam. Aztán mondta hogy majd meséljek neki, mert nagyon kiváncsi rá.
Ezt nem mondtam el senkinek de remélem hogy ti tudtok segíteni. 14/L
nem nem normális...
helyedbe mit tennék??
AZONNAL SZÓLNÉK SZÜLEIMNEK! ők elintézik ne aggódj.
1x nekem is volt,egy "jó" családi barát kezdett el fogdosni.. 11-12 lehettem..nem mondtam el az elején,majd amikor jött másodszorra is megint elkezdte..
de!! amikor mondta anyu hogy jön megint a barátunk,mondtam anyu üljünk le mondani akarok valamit. mondtam hogy 2x is fogdosott,meg simogatott..akkor anyu mondja: (nagyon dühös piros fejjel) kicsim,menj le egy kicsit játszani,majd hívlak.. a ház előtt volt a játszótér,ráláttam az ajtónkra.. a pasi kék zöld foltottal ment el.. szólj a szüleidnek mielőtt megerőszakol..nem fognak érte téged bántani,de mond el nekik. ne halogasd..
Mindenképpen mondd el a szüleidnek!!
Ha a keresztanyukád nem annyira szerelmes, hogy ne lásson tisztán, legalább ő is elgondolkodhat, szeretne-e ilyen férfival élni.
Két emberrel is jót tehetsz, magaddal mindenképp!
Ne légy butus, hogy tűröd minden családi összejövetelen, nem vagy köteles!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!