Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, és el kell muszáj vetetnem. Hogy történik a dolog, mármint mennyi az abortusz, és mennyi idő, és hogy zajlik az egész? Nagyon félek.
Sajnálom ami történt veled :/ :(
Hasonló dolog történt a barátnőmmel lassan két éve, ő nem tett feljelentést, de amikor én ezt az egészet megtudtam megfogadtam hogy nem jogi úton hanem "privátban" megbosszulom, és olyan dolgokat fogok tenni vele amiket rémálmaiban se látott soha. Annyit mondok hogy fájdalmas dolog az abortusz a léleknek, de szerintem te is kicsit megkönnyebbülnél ha tudnád hogy valami olyat fog kapni ezért az illető amit egy életre megemleget :)
Komolyan van ilyen ember, aki szerint ha egy nőt megerőszakolnak, akkor az a nő a hibás? Sem az öltözködés, sem a részegség, sem a viselkedés nem lehet indok az erőszakra.
Lehet itt játszani a szentet, hogy te X éves vagy és soha nem ittál még alkoholt, a kérdező meg buta, amiért iszik. De egyrészt az absztinencia önmagában még nem érdem, másrészt nem biztosíték arra, hogy nem erőszakolnak meg. Remélem, sosem tapasztalod meg milyen az.
Kérdező! Ne hibáztasd magad, ebben a történetben te vagy az áldozat, ezt tartsd észben!
Néhány éve egészen hasonló történeten mentem keresztül, azóta sem dolgoztam fel teljesen. Annyi, hogy én tudtam volna védekezni, annyira nem voltam részeg, de előkerült egy kés... onnantól már csak arra koncentráltam, hogy túl legyek a dolgon, és elmenekülhessek élve. Ilyen megaláztatás után én teljesen megértem, hogy nem akarsz évekig a bíróságra járni, újra és újra felidézni a történteket, másoknak is elmesélni. Én sem akartam.
Reggel vegyél egy tesztet, reméljük, csak az idegeskedés miatt késik. Nekem az eset után ki is maradt egy hónap.
24/N
Sajnálom, hogy ki kell ábrándítsak egy válaszadót, aki szerint a lány tehet róla, mert részeg volt, mert ez bűncselekménynek számít! Minden annak számít, ha valaki nem egyezik bele! Egy NEM is annak számít, és az is ha csak verbális kényszerítés után egyezik bele a lány! Ajánlom figyelmedbe a BTK-t!
És kérdező, nyugodtan tény feljelentést! Évek múlva is szoktak nők feljelentést tenni, nyilván már kevésbé lesz bizonyítható, de szerencsére elég sok esélyed van még így is!
Szerintem elég nagy hülyeség hogy itt mindenki egymásnak esik egy történet miatt.Ugyanis senki sem tudhatja,hogy mi történt valójában,hisz NEM VOLTUNK OTT!!!Lehet hogy a lány ivott és bulizott,jókedvű volt,flörtölt a haverokkal,egy-két puszi,ölelés,a fiúk ebbe többet láttak,és az események meg pörögtek tovább...
Lehet a lány egy idő után már megijedt,de a fiúkat már nem tudta leállítani,és hiába nem akarta,akkor is megtörtént a dolog...
Számtalan verzió lehet ebben az ügyben.
Csak az tudhatja,hogy mi történt aki OTT VOLT!!
És úgy gondolom,hogy aki itt ítélkezik,meg tanácsokat osztogat,az egyik sem tudja hogy mi történt ott valójában!
Aki válaszol egy kérdésre, az tényként veszi tudomásul, amit a kérdező elmondott. Aki meg nem hisz neki az meg teljesen feleslegesen válaszol a saját agyszüleményeire, inkább írjon könyvet.
Mindenki a kérdező által elmondottakra reagált. Ha ő nem azt mondta el, ami történt, akkor használhatatlanok a tanácsok, amiket kapott, de ez nem a válaszolók hibája. Viszont ezt kell tényként kezelni, különben értelmetlen az egész.
nagyon kedvesek vagytok, 7 oldalnyi értelmetlen gyerekes veszekedés!
a főkérdésre senki nem válaszol...
kérdező,vettél tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!