Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, és el kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, és el kell muszáj vetetnem. Hogy történik a dolog, mármint mennyi az abortusz, és mennyi idő, és hogy zajlik az egész? Nagyon félek.

Figyelt kérdés

#Muszáj az abortusz
2012. dec. 22. 18:10
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
100%

Na de akkor minek számít? Hiszen nem azért nem védekezett ellene, mert nem akart, hanem fizikailag képtelen volt rá.

Ráadásul egy kicsit is le is fogták, azt mondja. Akkor tanúsított ellenállást.

De ezen az alapon akkor az sem erőszak, ha valaki azért nem védekezik ellene, mert megfenyegették?

2012. dec. 22. 18:40
 22/67 anonim ***** válasza:
0%

Ez így tényleg nem nemi erőszak.Azért mert önként ivott!! Senkit nem lehet lefogni,és erőszakkal kényszeríteni arra hogy nyelje le a sok alkoholt.Így a rendőrség is azt mondaná,hogy egy részeg tini,összefeküdt a haverokkal,ennyi. Senki nem hinné el neki,hogy ő azt nem akarta,hisz nem is emlékezhet rá,mert annyira részeg volt.

Nem is tudhatta mi történik. Nem kellett volna inni!!!!

2012. dec. 22. 18:40
 23/67 anonim ***** válasza:
Na de ő nem tini, ez az egyik. A másik hogy ezen az alapon mindenki megerőszakolhat ittas nőket, mert ez nem bűncselekmény?
2012. dec. 22. 18:42
 24/67 anonim ***** válasza:
#22, Ahogy mondja.
 25/67 anonim ***** válasza:
100%
És ne mondjátok, hogy ez az ő hibája. Ez nem annak a hibája, aki részeg, hanem annak a barom állatnak, aki képes szexuálisan kihasználni egy olyan nőt, aki képtelen védekezni.
 26/67 anonim ***** válasza:
0%
Nem az ő hibája, de részben tehet róla!
2012. dec. 22. 18:43
 27/67 anonim ***** válasza:
Egyébként tuti van valami erre is, mert én már hallottam olyan perekről, ahol áldozat ittas volt.
2012. dec. 22. 18:44
 28/67 anonim ***** válasza:

Persze, de ilyen erővel akkor is ha tehet róla, ha elment bulizni.

Megbízott a barátaiban, akik ezt művelték. Szerintem nincs lassan olyan fiatal a Földön, aki sosem volt részeg.

2012. dec. 22. 18:44
 29/67 A kérdező kommentje:

Jelek nem voltak max. 2-3 harapásnyom de már az elmúlt.Jan.3-án megyek orvoshoz. De nekem mindig meg szokott jönni időben és most 5 napja késik, fáj a hasam de nem jön meg, semmi sincsen. Nagyon félek, nem a pénzen van a gond mondjuk nincs állásom, de Édes Anyukám fizeti mert elmondtam neki.Ő megkérdezte csináljunk e belőle ügyet de én mondtam hogy ne, minek, lecsukni úgysem fogják őket a per évekig eltart. ÉRTELMETLEN.

Csak rossz, hogy az embert ilyenek veszik körül.

Egyáltalán nem tudom mit tegyek, nagyon félek a lelki fájdalomtól hiszen nem szerettem sosem az ilyet, de nem tarthatom meg nem tudnám :( (így is nehéz)

2012. dec. 22. 18:49
 30/67 anonim ***** válasza:
35%
De,én az vagyok!23 éves lány vagyok,és SOHA életemben nem voltam még részeg!!!És büszke is vagyok rá,azért mert engem így neveltek!Elég szomorú hogy a mai fiatalok 90% volt már teljesen részeg.Aki nem akar,az nem iszik!!Ennyi!!!
2012. dec. 22. 18:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!