Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, és el kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, és el kell muszáj vetetnem. Hogy történik a dolog, mármint mennyi az abortusz, és mennyi idő, és hogy zajlik az egész? Nagyon félek.

Figyelt kérdés

#Muszáj az abortusz
2012. dec. 22. 18:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
Nem, ha bizonyítottan bűncselekményről van szó, akkor szép is lenne, ha fizetni kéne érte. Ez esetben az elkövetőnek kell állnia.
2012. dec. 22. 18:24
 12/67 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy ha feljelenti őket, akkor ezt így utólag hogy fogják bizonyítani?

Ha már kiderült a terhesség, akkor legalább 2 hét telt el. Azalatt bőven eltűntek a nyomok, de azért én sem hagynám annyiban a dolgot.

2012. dec. 22. 18:25
 13/67 anonim ***** válasza:

Már nem lehet lesz bizonyítani, szóval fizetni kell ám érte.

Én nem értem az ilyen embereket, hogy miért nem becsülik magukat ennyire, hogy tegyenek egy feljelentést.

2012. dec. 22. 18:28
 14/67 anonim ***** válasza:

Ez nem önbecsülés kérdése.

Sokakat ez az élmény annyira megaláz, hogy nemhogy rendőrségi feljelentést nem mernek tenni, még csak nem is szólnak róla senkinek.

2012. dec. 22. 18:29
 15/67 A kérdező kommentje:

A következő történt, és akkor segítsetek.

Egy VOLT haverommal elmentem buliba nagyon leitatott és utána egyik haverjával nekem esett én nem akartam de annyira leitatott. Másnap fölhívtam miért de nem adott normális választ csak azt mondta elég volt az elején kicsit fogni :( ezért nem jelenthetem föl meg a családomnak nem lenne kellemes ha bíróságra kéne járni meg megalázó több ember előtt erről beszélni.

22 éves vagyok nem szültem nem volt még soha ilyen ügyem.

Ennyit arról hogy az ember megbízzon valakiben.Jó haverjaim vannak mi????

2012. dec. 22. 18:32
 16/67 anonim ***** válasza:

Nem mernek, nem mernek...

Akkor tudjon rá, hogy utána sokkal rosszabb lesz neki.

17/67 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom kérdező :(

Szemét barmok..

Biztosan terhes vagy egyébként?

18/67 anonim ***** válasza:
0%
Húha. Hogyha öntudatodon kívül csinálták, jelen esetben leitattak, akkor az nem számít erőszaknak. Ajánlom, hogy ennek olvass utána.
2012. dec. 22. 18:33
 19/67 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne számítana erőszaknak? Akkor ez mi??

Magatehetetlen volt.

2012. dec. 22. 18:35
 20/67 anonim ***** válasza:
0%
Épp ez az, hogy magatehetetlen volt, és éppen ezért nem számít annak.
2012. dec. 22. 18:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!