Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, és el kell muszáj vetetnem. Hogy történik a dolog, mármint mennyi az abortusz, és mennyi idő, és hogy zajlik az egész? Nagyon félek.
Vagy csak éppen bízott a barátaiban.
Attól még senki sem lesz buta, hogy lerészegedik.
Én sem feltételezném soha a barátaimról, hogy ilyet tennének velem. És ők nem is tennék meg.
Én egy szóval sem mondtam, hogy a kérdező rossz.
Persze, a két idióta a főbűnös. Érthető ez is.
De ezzel ellenben, te meg értsd meg azt,hogyha józan paraszt ésszel gondolkodik az ember, és helyén van az esze, különbséget tud tenni jó, és rossz között (főleg 22 évesen) akkor nem történik meg vele az ilyen.
Már miért ne tudna különbséget tenni jó és rossz között? A srácokra gondolsz?
Ezt nem olyan egyszerű megállapítani. Nem ritka eset, hogy valakiből 20 év ismeretség után jön elő az állat.
Szerintem hagyjuk az egészet.
A fiúk, és a lány mellett is hozhatunk fel érveket, és ellenérveket is ugyanúgy.
Az meg már mindenki egyéni problémája, hogy hogyan számol el a saját lelkiismeretével.
Nem igaza van a válaszolónak, buta voltam, hogy egyáltalán velük mentem. Én csak egy jót akartam bulizni, kicsit lazítani, jól érezni magamat. És az vesse rám az első követ aki nem úgy indul neki egy bulinak, hogy jól érezze magát.
De szerintem a srácok nagyobbat hibáztak mint én. Hiszen azért részegen egy nőt megfektetni akár tud magáról akár nem ( bár én tudtam magamról csak védekezni 2 esős emberrel józanul sem nagyon tudtam volna nem hogy még ittam)az elég gerinctelen dolog.
De miért lennél buta, hogy elmentél velük bulizni?? A barátaid voltak. Kivel mással kellene mennie az embernek, ha nem a barátaival?
Nem tudhattad előre, hogy ezt fogják tenni veled. Szerintem senki fejében nem fordul meg, hogy a barátnak vélt emberek képesek ilyesmire.
Ne magadat okold, ez nem a te hibád volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!