Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, és el kell muszáj vetetnem. Hogy történik a dolog, mármint mennyi az abortusz, és mennyi idő, és hogy zajlik az egész? Nagyon félek.
De igen, kivételek mindig vannak. Csak épp azokról hallani, aki leissza magát úgy, hogy világáról nem tud, és ennek köszönhetően középpontba kerül.
Más a buli, és más az ivászat.
Megsúgok egy titkot: Alkohol nélkül is lehet ám jókat bulizni!
Persze, hogy lehet úgy is bulizni, de ettől függetlenül igenis be szoktak rúgni az emberek és semmivel sem kevesebbek, vagy rosszabbak tőle.
Az a rossz, aki ezt képest megtenni.
Kérdező! Egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy. Egy ilyen stressz után nem csoda,ha késik. Miért nem csinálsz egy tesztet? Tescoban is lehet kapni, párszáz forint.
Ha nem volt kedve feljelenteni a srácokat, hát nem volt,
ennyi.
Majd biztos lesz pár csaj akikkel ugyan ezt fogja csinálni a barom, mert te nem léptél semmit, de nem halnak bele...
Persze tudom, hogy én is hibás vagyok, miért ittam, (szerintetek hányszor játszom ez le magamban minden éjjel zokogva)? De én szóltam neki, hogy vigyen haza mert rosszul vagyok és sokat ittam de ő csak röhögött, mert ugye nem is a városomban voltunk, hogy szóljak valakinek hogy vigyen haza.
Csinálok majd tesztet persze.
"Igenis beszoktak rúgni". Ismételten akadnak kivételek.
Én nem akarom támadni sem, de ivott, hát tudjon rá. Saját hibáiból tanul az ember.
Persze, akad 1% kivétel.
Ez pedig szerintem nem az a kategória, hogy tanuljon a hibájából. Tanuljon az, aki hót másnapos és okádik össze vissza, de ne nevezzük már saját hibának azt, amikor ezt teszik ellene.
Miért kellene megálljt parancsoljon magának?? Tudtommal lerészegedni nem bűn, bárki megteheti és semmi bajt nem csinál vele.
Annak a két állatnak kellett volna megálljt parancsolnia magának, nem ennek a lánynak, aki szórakozni és lazítani akart.
Az a gond, hogy ti azt hiszitek a részegségnek egyenes következménye az, hogy valami ilyesmi történik. Nem, ez nem ok és okozati viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!