Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a férfiak, hogy "ha bunkó egy nővel, akkor az majd belé szeret"?
Nem is tudom... en fordultam meg olyan tarsasagokban (inkabb meg a fosulis eveim alatt), amikben tok normalisak, jo fejek, viccesek, intelligensek voltak a sracok es tudtak magukhoz illo lanyt talalni, nem kellett megjatszaniuk magukat, olyanok voltak amilyenek.
Annyi a lenyeg, hogy az embernek meg kell talalnia azokat a koroket, azokat a tarsasagokat, amikben neki szimpatikus habitusu/hozzaallasu/vilagnezetu/szemleletu emberek mozognak es ugy jo esellyel tud hozza illo part talalni maganak.
Igen!
Köszönd meg az olyan nőknek,akik nem tudják,hogy mit akarnak,mert ha lesed minden sóhaját,és elkényezteted,hajlamos egy idő után önkéntes királykisasszonnyá változni,ha meg bunkó vagy vele,sír,és panaszkodik,viszont kevésbé hagy el,a bunkó férfiak valamiért tényleg vonzzák a nőket!
Téves,hogy csak a férfiakat lehet irányítani,némelyik nőnek nagy szüksége van rá,hogy a pasi mondja meg mit tegyen.
Kérdező,örülj neki,hogy nem tartozol az ilyen nők közé,a férfiakat meg ne bántsd!
Sok a kapcsolatfüggő nő,akik elviselik,ha a férfi bunkó,alpári velük,illetve megalázza őket még akár egy baráti társaság előtt is.Sok ilyet láttam,és ismerek is ilyen párokat!
A nő miért nem lép,ha nem jó neki,akkor ki kötelezi,hogy maradjon együtt a férfival?
Nem egy maffia vezérrel van együtt!
Ne szapuljuk már a férfiakat!
A nőnek nem tetszik a bunkó stílus,elküldi a francba a csávót!
A nők a leghibásabbak,miért nézik el,meg miért vevők rá?
De most tényleg!
Ha sok nő erre vevő,mert ahogy elnézem,látom sok tényleg elviseli,eltűri,hogy a barátja egy csőbunkó,és semmit sem lép,akkor miért a pasi a hibás?
Én mindenkivel kedves, megértő, konfliktuskerülő, illedelmes jó fiú voltam kisgyerek korom óta és meg is lett az eredménye még sosem volt barátnőm.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!