Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják ezt a férfiak, van alapja?
passz :)
én 19 voltam ő akkor 34. most 3 évvel később én 22 vagyok ő 36. együtt élünk, babát várunk :D
nálunk nincs semmi probléma a korkülönbség miatt, inkább a trehányságom miatt :)
Én biztosan nem utasítanák el egy ilyen kapcsolatot.
Pont 36 vagyok :)
Ne értsd félre, nem csak szexkapcsolatra gondoltam nyilván, hanem akár egy életreszólót is el tudnék képzelni.
Nincs ebben semmi kivetnivaló.
A szüleim között 20 év korkülönbség volt, és holtig tartó szerelem volt.
Miért ne gondolkodhatna egy 22 éves nő úgy, mint egy 36 éves férfi? Inkább fordítva nem így van. Vannak kivételek itt is, ott is.
lehet valaki érettebb a koránál. és közhely, de igaz, a nők amúgyis előbb érnek
A felelos ferfiak igen jol teszik, akik a potenciajukat akarjak firtatni azok belemennek. Ha a no akar gyereket (mar pedig nagy %-uk akar), ott gond lesz az ilyen nagy korkulombseg.
Ha szamolgat az elso valaszolo, akkor mire a gyereke atveszi a diplomajat a fater mar kozel 60 lesz. S nem akarlak elkeseriteni, de osszeteheteik azok a ferfiak a kezuket akik megerik a 60 eves kort. A te eseted meg meg durvabb. lesz a pasi kb 40 mire gyerek-projekt kivitelezesre kerul.
Ha mindennek ellenere ugy erzed, ez nem szamit, akkor aldasom ratok! :)
Előző válaszoló! A mai világban a gyermekvállalás jócskán kitolódik, és nem a korkülönbség miatt. Nagyon ritka, ha egy férfi 30-35 év előtt vállal gyermeket, ugyan mit számít, az a plsuz 5-10 év már. Én nem emiatt nem értek ezzel egyet.
Tegyük fel te leszel 40 éves. Egy negyven éves nő életerős, akkor éli fénykorát, a párod ekkorra már 54 éves lesz, ami már legtöbb embernél az a kor, amikor az aktivitás csökken.(és itt nem csak a szexre gondolok) Mások lesznek az igények. Most oké, hogy vonzz, de akkor is fog?
A nok onmegvalosita altalaban a gyerekben, a ferfie pedig a munkaban csucsosodik ki. En mindig ebbol szoktam kiindulni.
Persze abszolult igazad van, az eltero aktivitassal kapcsolatban. De en ugy latom a nok beakarjak vallani a szenvedest, meghozzak az aldozatot a csaladert. Elfelejtik, hogy ok meg nok is, nem csak anyak.
"Egy negyven éves nő életerős, akkor éli fénykorát,"
7-es! Honnan szeded ezt a baromságot????
Ezt komolyan fel fogom tenni kérdésnek, kíváncsi vagyok mi férfiak, hogy látjuk ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!