Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt sokan, hogy nincsenek normális nők/férfiak? Akik ilyet kérdeznek talán különbek? Egyáltalán mit jelent az, hogy valaki normális (milyen tulajdonságok)? És milyen a nem normális?
Egyesek túl sokat képzelnek magukról és fikázzák az ellenkező nemet, hogy mennyi idióta van közöttük.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
nem képzelnek túl sokat magukról, csak buták kissé :D
kezdjük ott, hogy a "normális" szó elég relatív, kinek mi a normális.
azért mert a viselkedésükkel, öltözködésükkel stb-vel egyetlen típust vonzanak magukhoz, azt hiszik, hogy mindenki olyan, mint akik körülveszik.
szia!
Szerintem egyátalán nem buták azok akik azt mondják nincsenek normális férfiak!Habár rosszul fejezik ki magukat, mert vannak csak kevés van belölük!Én nem szállók el magamtól, de nekem is nehezen sikerült ilyen párt találnom!19 éves vagyok, viszont engem soha nem vonzott az hogy diszkóba járjak, igyak, drogozzak!Sajnos a mai fiatalok között ritka az olyan aki nem rug be minden hétvégén és sorolhatnám tovább!Nekem olyan pár kellett akivel családot, közös jövőt tervezhetek, de rájöttem h minimum 30 felett kell keresgélnem gondolkodnom.De ott is nagyon le kell szükíteni a kört!Ha valakinek megfelel az hogy a párja részeg, nem foglalkozik vele, a barátait elöbbre részesíti annak könnyü párt találni!Aki komolyan gondolja annak már igen nehéz dolga van!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!