Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a férfiak, hogy "ha bunkó egy nővel, akkor az majd belé szeret"?
mert azt hiszik a lányok a rosszfiukat szeretik,mivel
mindenhol ezt lehet tapasztalni!
Én is viselkedtem udvariasan,tisztelettudóan a lányokkal,de tapasztalataim szerint,ha ki van nyalva a fenekük,és az ember lesi minden kívánságaikat,akkor eléggé elkanászodnak!
Jelenleg én is tapasztalt,és kissé unott lettem,már máshogy viszonyulok a nőkhöz,és azt veszem észre,hogy ez a stílus jobban bejön nekik!
Most a jelenlegi barátnőm fut utánam,nem fordítva.
Szia!
Sajnos nagyon sok esetben azt látja az ember, hogy a kedvességet magától értetődőnek, természetesnek veszik a nők, míg a bunkóságot férfiasnak. Sokaknál működik az is, hogy bár nem szereti a fickó bunkóságát, ugyanakkor kihívásnak érzi, mert úgy érzi, képes lehet megváltoztatni őt. Tudod te, hány olyan nő van ma a világon, aki kisírt szemekkel mondja magának, illetve a barátainak, hogy: "Pedig tudom, hogy ő nem ilyen4"-És eközben az illető fickó simán hülyére veszi, megalázza, stb...Ismerek olyan nőt, aki gimis kora óta van együtt a mai férjével. Közben voltak megszakítások, amikor éppen mással volt, de végül mindig visszament hozzá. A pasas olyanokat megcsinált, hogy megfenyegette vagy meg is verette azt, aki be mert próbálkozni. A csajt leqrvázta, a taxis, aki hazavitte, alig bírta megvigasztalni. 8nem félreérteni) Volt, hogy megpofozta, a tőle kapott gyűrűjét a hasának hajította (be is kékült a helye), leköpte, ilyenek. Ma mégis férj, feleség két gyerekkel. És ez egy elvileg komoly nő...
Kismillió ilyen példát lehetne még mondani.
A másik ok pedig a következő. Egy mai elmélet szerint sok lány azt gondolja, hogy amelyik fiú kedves, az ezzel a többi hibáját kompenzálja, magyarán nem ér semmit. Ha viszont bunkó, az azért van, mert megteheti, ha ki is dobná a lány, kismillió másik állna sorban érte. És még valami: egy szép lány állandóan vele kedves férfiakkal találkozik. Éppen ezért, ha valaki nyíltan tesz a fejére, az kelti fel a figyelmét, nem pedig a kismillió másik.
röviden ennyi lenen a lényeg.
a nők egy része tényleg bukik a bunkón viselkedő, lekezelő férfiakra.
Amíg lesz igény rájuk addig mindig lesznek ilyen emberek.
a normális nők szinte mindig foglaltak, a maradék meg ilyen...
"Én is viselkedtem udvariasan,tisztelettudóan a lányokkal,de tapasztalataim szerint,ha ki van nyalva a fenekük,és az ember lesi minden kívánságaikat,akkor eléggé elkanászodnak!"
van az a mondás, hogy a kutya is jó dolgában vész meg. Nem voltak hülyék a régi öregek, rátapintottak az igazságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!