Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a gazdag férfiak, hogy amikor összejönnek egy nővel úgy, hogy az nem is tudja, hogy mennyire jól áll anyagilag a pasi, akkor később nem lesz pénzéhes a nő?
ha értelmes a gazdag 'pasi' (olyan is van azért),
akkor megpróbálja megismerni a nő természetét, lelke mélyén lappangó vágyait, ebből következtetni lehet a jövőre nézve. Nehéz, de meg kell kisérelnie.
Egyik barátom mesélte, hogy a csávó ezzel a módszerrel pofára esett, mert egy szimpatikus lánnyal ismerkedett, akinek nem szólt a vagyonáról, csak a csajnak leesett, mikor meglátta a házat, és azonmód hátrarc, otthagyta ahogy volt, menekült el a fenébe, mivel korábban csúnyán megszívta egy gazdag sráccal...
Szal sztem tökmindegy a pénz, és hogy mikor szól róla...
"Szal sztem tökmindegy a pénz, és hogy mikor szól róla..."
Gratulálok, hogy amiatt, mert láttál egy olyat, aki már hallott róla akkor nem lényeges a pénz.
Egyébként nagyon jól látod, a jóhoz könnyű hozzászokni és nehéz elengedni.
De ez szerintem megbocsájthatóbb, mert eredetileg maga a pasi tetszett neki, csak közben megérezte a pénz ízét.
Ő pont, hogy a pénz miatt menekült el.
Ha valaki pénzmániás, akkor is az lesz, ha később tudja meg, hogy a csávó pénzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!