Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a férfiak, hogy "ha bunkó egy nővel, akkor az majd belé szeret"?

Figyelt kérdés
Különösen férfiak válaszaira lennék kíváncsi, hogy miért gondolják sokan így? Tapasztalataim szerint a férfiak többsége, gondolja úgy hogy: "minél bunkóbb vagyok egy nővel, az annál jobban fog érdeklődni utánam". Az ismeretségi körömben is sok férfinak ez a véleménye, valamint én is tapasztalom, hogy sok férfi úgy próbálja magára felhívni a figyelmet, hogy nem köszön, vagy átnéz egy nőn, vagy beszól neki valamit.. Főleg, a legtöbb esetben, ha egy kimondottan szép nőről van szó.. Én soha nem értettem ezt a logikát. Nem az lenne logikus, hogy ahhoz a nőhöz aki tetszik, kedves vagyok? A férfiak szerint ugyanis ez "kihívás" egy nőnek.. Egyrészt nehogy már én fussak egy férfi után, másrészt, mi abban a kihívás, ha valaki érezteti, hogy mennyire nem érdeklődik irántam, meg bunkó velem. Szerintem a (lelkileg) érettebb nők, nem így működnek.. De szeretnék erről tapasztalatokat, véleményeket hallani.

2012. dec. 22. 13:22
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

"egy szép lány állandóan vele kedves férfiakkal találkozik. Éppen ezért, ha valaki nyíltan tesz a fejére, az kelti fel a figyelmét, nem pedig a kismillió másik."

Be kell vallani ebben valóban van valami! 19l

2012. dec. 22. 13:39
 12/38 A kérdező kommentje:
Igazából nem akarok beképzeltnek tűnni, de én is sok férfinek tetszem, mégse attól lesz számomra férfi valaki, ha "lekezelő velem, meg a kutyájának jobb dolga van mellette mint nekem". Számomra attól férfi ha mindenben számíthatok rá, és meg tudok bízni benne.. Most egyik srác akart így bevágódni nálam, de én mondtam neki, hogy ez nekem nem jön be.. inkább visszataszító..
2012. dec. 22. 13:41
 13/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, de ez nincs rádírva. Ő be akar vágódni nálad, ennyi.
2012. dec. 22. 13:43
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:35

Pontosan,és ilyenkor a kapcsolat végén,megkaptam,hogy nem hagytam neki saját teret,meg bla,bla,bla.....persze mikor mindent megvettem neki,akkor azt sosem utasította vissza,ha elhívtam valahová vacsorázni,minden egyes alkalommal én fizettem,sosem kérdezte meg,hogy van e nálam elég pénz,de persze az étterem az ő ötlete volt.

A nők elvileg egyenjogúak,dolgozhatnak,ne különböztessek meg őket,de persze fizetni fizessen mindig a férfi,mert neki ez a dolga!És ezt nem egy nő így gondolja,még csak meg sem kérdi hogy besegíthet e.

Mos pl jelenlegi barátnőm megkérdezte,hogy elmegyünk e kajálni valahová!

Én meg elmehetünk,ha van pénzed,mert én fizetés előtt vagyok!!!

Ő meg a héten kapta meg pénzét!

Mi volt a reakció?

Ha a nézéssel ölni lehetne..... :)

De nem érdekel,én meguntam hogy a nők nagy részével úgy kell bánni,mint valami egyiptomi istennővel!

2012. dec. 22. 13:43
 15/38 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy be akart vágódni, pont ezek miatt az okok miatt.. de hát így meg már én nem akarok tőle semmit.. mert tök rosszul esett, hogy így viselkedett velem.. Most ezek után, hogy gondolhatnám azt, hogy jó lenne járni vele?
2012. dec. 22. 13:46
 16/38 anonim ***** válasza:
Kérdező én azt gondolom,h egy normális párkapcsolatban a felek egyenrangúak,ha ez nem kivitelezhető,akkor annak nem sok jövője van! Vagy ha igen az egyik fél,úgy sem lesz boldog a kapcsolatban!
2012. dec. 22. 13:47
 17/38 anonim ***** válasza:
Én kedves vagyok és őszinte már az elejétől,a legtöbb csajnál mégsem vagyok jó.
2012. dec. 22. 13:47
 18/38 A kérdező kommentje:
Én egyébként azt gondolom, hogy sok nővel is probléma van, hogy ilyenek a férfiak.. azt is tapasztaltam, hogy sok férfi "elvárja, hogy a nő szedje fel, fusson utána". Egyébként szerintem a nők tehetnek erről többségében, hogy így viselkednek. Egyébként meg, ha egy nap tíz kedves fiúval találkozom, akkor tizenegyedszerre már bunkóra vágyom? Szerintem sok nő azért ilyen, mert még nem kapott sok pofont az élettől.. Ti, hogy látjátok? Egy férfi is csak azt csinálja meg a nővel, amit az megenged neki, szerintem..
2012. dec. 22. 13:51
 19/38 anonim ***** válasza:
mert ezt tapasztalják nézz már körül
2012. dec. 22. 13:55
 20/38 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ezt tapasztalják, ezért is írtam ki a kérdést.. mert sok pasi ezért is bunkó velem is.. Csak hát nálam ezzel pont az ellenkezőjét váltja ki.. nem azt, hogy belé szeressek.. :(
2012. dec. 22. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!