Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legyek spicli és köpjem be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek spicli és köpjem be?

Figyelt kérdés
Van egy csaj aki a jelöltemnél midnenfélével telebeszélte a fejét rólam..h narancsbőröm van(mi nemigaz)...stb.. És az a fiú azóta ellenséges velem..De arról a csajról én is tudok pár dolgot..Szerintetek beköpjem mindenkinek, ha ő hazudozik akkor én is visszavágjak? ;))
2012. dec. 10. 11:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

¤ nagyra TARTJA magát.

Egyébként hány évesek vagytok? Tényleg mint az ovisok.

Legalább te nőj fel! Mondom, inkább köszönd meg neki.

2012. dec. 10. 12:44
 12/15 anonim ***** válasza:

ma 12:39

Tök mindegy édesem,akkor is köszönd meg neki,ha nem a barátnőd,a pasit ezek szerint nem nehéz befolyásolni aranyom,de lehet azért ellenséges veled,mert eleve be sem jössz neki.....akkor ennyi nem lenne elég,hogy megváltozzon a viselkedése!

2012. dec. 10. 12:47
 13/15 anonim ***** válasza:

persze köpd be te is,és folytassátok ezt az ovis játékot!

hány évesek vagytok,de komolyan,és a pasi mennyi?

2012. dec. 10. 12:48
 14/15 anonim ***** válasza:
40%

Nézd, senkit nem akarok arra buzdítani, hogy a másikkal kiszúrjon, de ha valaki jócskán átlépi a kulturált viselkedés határait, akkor én azt mondom, hogy igen, megérdemli, hogy azt visszakapja.

Bár igaz, akit csak így, pár légből kapott pletykával el lehet tántorítani tőled, azzal jobb is, ha nem lesz kapcsolatod...

2012. dec. 10. 13:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Kösznöm nem kértem itt h olyan vagyok mint az ovis..nem én terjesztegetk a másikról olyanokat...És ez a csaj tette a suliba is tönkre az életem, majdnem verekedtem a barátnőjével is..leszarom visszakpja.. ;)
2012. dec. 11. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!